Call of Duty: Mobile İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Call of Duty: Mobile
Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile APK indir, 100 çok oyunculu efsanevi haritaları ve modları bulunan Call of Duty: Mobile ücretsiz oyunu indirip 5’e 5...

Call of Duty: Mobile APK indir, 100 çok oyunculu efsanevi haritaları ve modları bulunan Call of Duty: Mobile ücretsiz oyunu indirip 5’e 5 takımlarla savaşıyorsunuz.

Call of Duty®: Mobile, dünyada en çok oynanan aksiyon oyunlarından birisidir. Telefon ve tabletler için özel olarak tasarlanmış olan oyunu dilerseniz tek başına dilerseniz de arkadaşlarınızla oynamanız mümkündür.

Call of Duty: Mobile oyun özellikleri

Call of Duty: Mobile online çok oyunculu savaş oyununda 100’den fazla karakter bulunan oyunda farklı modlar mevcuttur. Dilerseniz 5 kişilik takımlarla savaşabilir dilerseniz de keskin nişancı gibi farklı modları seçebilirsiniz.

Mobil cihazlarınıza kolaylıkla indirebileceğiniz ve tek tık ile kurabileceğiniz uygulamayı oynamak ücretsizdir. Çok oyunculu savaş oyununda dilerseniz çeşitli güçlendiricileri satın alma imkânınız bulunmaktadır. Kişiselleştirebilir özellikleriyle daha da eğlenceli hale gelen oyunda sesli ve yazılı sohbet imkânı bulunmaktadır.

Call of Duty: Mobile APK Android oyunun 3B grafikleri sayesinde derinlik algısı artmakta ve gerçekçilik hissi ortaya çıkmaktadır. Rekabetin üst düzey olduğu oyunda haftalık sıralamalar yapılmaktadır. En iyiler listesine yerleşmek için daha fazla çaba göstermeniz ve ekipmanlarınızı geliştirip stratejilerinizi güçlendirerek daha fazla galibiyet almalısınız.

Oyunu cihazınıza kurabilmek için yaklaşık 90 MB boş yere ihtiyacınız bulunmaktadır. Cihazınızın yavaşlamasına neden olmayacak özelliklerde olan oyun için Android sürümünüzün en az 4.3 olması gerekmektedir.

Call of Duty: Mobile Apk indir

Çok sevilen oyun modları ve haritaları bulunan oyunda sesli ve yazılı sohbet edebileceğiniz Call of Duty: Mobile Apk dosyasını Android mobil telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Dünyadaki en çok sevilen ve indirilen nişancı çok oyunculu savaş oyunudur.