Hill Climb Racing 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hill Climb Racing 2
Hill Climb Racing 2

Hill Climb Racing 2

Hill Climb Racing 2 APK indir, çok oyunculu çevirimiçi yarış oyunu olan Hill Climb Racing 2 oyunu içerisinde çeşitli parkurlar, araç ve karakter...

Hill Climb Racing 2 APK indir, çok oyunculu çevirimiçi yarış oyunu olan Hill Climb Racing 2 oyunu içerisinde çeşitli parkurlar, araç ve karakter özelleştirmesi bulunan yarış oyunudur.

Hill Climb Racing 2, sevilen yarış oyunu Hill Climb Racing’in ikinci versiyonudur. İlk oyuna göre daha zengin karakter seçenekleri bulunan oyun sayesinde eğlencenin dozu da artmaktadır.

Hill Climb Racing 2 oyunu özellikleri

Hill Climb Racing 2 oyununa başlarken öncelikle karakterinizi seçmeniz gerekmektedir. Farklı karakter arasından dilediğinizi seçebilir ve daha sonra üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak binlerce farklı kombinden istediğinizi seçtikten sonra sıra araç seçimine gelecektir.

Aralarında bisiklet ve tankın da yer aldığı 20’den fazla araç arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca daha sonra araçlarınız üzerinde değişikler yaparak gücünü arttırabilirsiniz. Kazandığınız her oyun sonrasında aldığınız para elmas altınlar sayesinde aracınızı değiştirmeniz ya da yeni araç almanız mümkün olacaktır.

Çok oyunculu yarış oyunu içerisinde aracınızı en tehlikeli yerlere götürebileceğiniz oyunun çevrim içi ve çevrim dışı modları bulunur. Kariyer modunda haritayı öğrenebilir ve becerilerinizi arttırabilirsiniz. Bunun için internete ihtiyacınız yoktur. Hill Climb Racing 2 APK Android oyununda Online olduğunuzda ise en iyiler listesine girmek için yarışmanız mümkündür.

Hill Climb Racing 2 android apk indir

Hill Climb Racing 2 oyunu Android cihazınızda yaklaşık 141 MB yer kaplamaktadır. 100 milyondan fazla kişinin oynadığı oyunu cihazınıza kurmak içinse Android sürümünüzün en az 4.4 olması gerekmektedir. Hill Climb Racing 2 APK dosyasını ücretsiz olarak Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirip yarış oyununu çok oyunculu çevirimiçi oynamaya başlayabilirsiniz.