Hill Climb Racing İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hill Climb Racing
Hill Climb Racing

Hill Climb Racing

Hill Climb Racing APK indir, yokuş yukarı yarıştığınız yarış oyunu Hill Climb Racing oyununda benzininiz bitmeden ve aracınızı devirmeden kimsenin gitmediği yerlere bitiş...

Hill Climb Racing APK indir, yokuş yukarı yarıştığınız yarış oyunu Hill Climb Racing oyununda benzininiz bitmeden ve aracınızı devirmeden kimsenin gitmediği yerlere bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Hill Climb Racing, yarış oyunlarından hoşlanan her yaştan kişinin ilgisini çekebilecek bir oyundur. Animasyon grafikleri ile ön plana çıkan oyun Finlandiya’da geliştirilmiştir. 60 MB boyutunda olup cihazınızda gereksiz yer kaplamadığı gibi ısınma ya da kasma gibi sorunlara da neden olmaz. Oyunu cihazınıza yükleyebilmek içinse Android sürümünüzün en az 4.4 olması gerekmektedir

Hill Climb Racing oyunu özellikleri

Newton Bill karakterini yöneteceğiniz oyunda oldukça farklı rotalar bulunmaktadır. Hiç kimsenin gitmeye cesaret edemediği yerlerde yarışacağınız oyunlarda ay, nükleer santral gibi farklı yerleri görebilirsiniz.

Hill Climb Racing yarış oyununda fizik kanunlarını önemseyen ve en iyi yarışçı olmak için her şeyi yapabilecek olan Newton sayesinde heyecanlı zamanlar sizi bekliyor. Üstelik oyunu oynayabilmek için internet bağlantınızın da olmayıp günün her saatinde nerede olursanız olun Hill Climb Racing yarış oyununu oynayabilirsiniz.

Oyunda 30 araç bulunmakta olup oyuna başlarken dilediğiniz aracı seçebilirsiniz. Aracınız klasik aksamları ile size teslim edilecektir. Ancak hemen her yerinde değişiklikler yapabilir ve aracınızı geliştirebilirsiniz. Daha sonra hayalinizdeki araç ile yola çıkarak yarışmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Hill Climb Racing android apk indir

Bir çok farklı araçla tepe tırmanışları yapacağınız yarış oyunu Hill Climb Racing APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Tehlikeli manevralardan oluşan yokuşlarda bonus kazanıyor ve arabanızı yükseltmek için para topluyorsunuz.