Kelimelik İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kelimelik

Kelimelik

Kelimelik APK indir, Türkiye’nin her yerinde en çok oynanan online kelime oyunu Kelimelik Türkçe kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz hemen kelime oyununu...

Kelimelik APK indir, Türkiye’nin her yerinde en çok oynanan online kelime oyunu Kelimelik Türkçe kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz hemen kelime oyununu indirip Facebook hesabınızla giriş yapabilirsiniz.

Kelimelik, milyonlarca kişi tarafından oynanan Türkiye’nin en popüler online kelime oyunları arasında yer almaktadır. Her geçen gün daha da geniş bir kitleye ulaşan oyun sayesinde kelime haznenizi geliştirebilir ve beyninizin her an aktif olmasını sağlayabilirsiniz.

Kelimelik oyunu özellikleri

Kısa süreli boş zamanlarınızda dahi oynayabileceğiniz Kelimelik APK dosyasını cihazınıza indirerek kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz ve Türkçe bir şekilde oynayabileceğiniz oyunun en güzel yanı gerçek kişilerle karşılaşmanızdır. Bu sayede kendinizi deneme şansı bulabilirsiniz.

Kelimelik oyununda gerçek oyuncular karşılıklı hamleler yapmaktadır. Hamlenizi gerçekleştirdikten sonra karşınızdaki oyuncunun oynamasını beklemelisiniz. Ancak beklemeden oyuna devam edebilmek için aynı anda 20 oyunu birden açmanız mümkündür.

Oyuna Facebook hesabınızla doğrudan giriş yapabilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınızla birlikte oyun oynama imkânı da bulunmaktadır. Online kelime oyununda ayrıca oyun esnasında bir taraftan sohbet etmeniz de mümkündür.

Kelimelik oyununu ücretsiz şekilde oynayabilirsiniz. Ancak premium üyelik aldığınız takdirde reklamları kaldırmanız mümkündür. Ayrıca otomatik olarak puan hesaplama, hızlı oyun oluşturma gibi özellikleri de aktifleştirebilirsiniz. Üstelik profilinizi özelleştirmeniz ve istediğiniz gibi görünmesini sağlamanız da mümkündür.

Kelimelik oyunu apk indir

16 milyondan fazla üyeyi içerisinde bulunduran Kelimelik APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip dilediğiniz her platformda oynayabilirsiniz. Facebook hesabınızla giriş yaparak arkadaşlarınızı oyuna davet edip arkadaşlarınızla birlikte online oynayabilirsiniz.