Megapolis Şehir Kurma Oyunu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Megapolis Şehir Kurma Oyunu Apk indir
Megapolis Şehir Kurma Oyunu Apk indir

Megapolis Şehir Kurma Oyunu Apk indir

Megapolis APK indir, şehir inşa etme strateji oyunu olan Megapolis şehir kurma simülasyonu oyunları arasında yer alan mükemmel bir şehir metropolü inşa etme...

Megapolis APK indir, şehir inşa etme strateji oyunu olan Megapolis şehir kurma simülasyonu oyunları arasında yer alan mükemmel bir şehir metropolü inşa etme oyunudur.

Megapolis APK, bir strateji oyunu olup kendi mükemmel şehrinizi oluşturmanızı amaçlamaktadır. Milyonlarca kişi tarafından ilgi gören bu oyun her yaş ve ilgi alanına sahip kişiler tarafından oynanabilmektedir.

Megapolis: Mükemmel şehri yarat!

Oyuna başlamadan önce Megapolis APK dosyasını indirebilir ve ekrandaki pencerelere onay vererek kısa süre içerisinde kurulumu tamamlayabilirsiniz. Daha sonra bir profil oluşturmanız gerekecektir. Bu profil sayesinde şehrinizi başka bir cihaza taşımanız da son derece kolay olacaktır.

Megapolis şehir kurma oyununda öncelikle alt yapı sorunlarını halletmenizde fayda vardır. Aksi takdirde ilerleyen süreçte sorunlar yaşayabilirsiniz. Daha sonra çeşitli binalar kurabilirsiniz. Binaları kurduğunuzda şehrinizde yerleşim bölgeleri oluşmaya başlayacaktır. Ancak oluşan her yeni yerleşim bölgesi ile birlikte sorumluluklarınızın artacağını unutmamalısınız. Güvenlik sorunlarının önüne geçmek için polis karakolları inşa etmeli, etrafa itfaiye binaları yapmalısınız. Ayrıca halkın eğlenmesini sağlamak için parklar oluşturmanız önemlidir. Unutmamalısınız ki halkı memnun ederseniz vergileriniz de düzenli ödenecektir.

Eğer şehrinizi başarılı bir şekilde yönetebilir ve halkı mutlu ederseniz diğer oyuncuların da katıldığı yarışmalarda ilk sıralarda yer almanız mümkün olacaktır.

Megapolis APK Android indir

Şehir kurma ve şehir inşa etme stratejisi oyunu olan Megapolis APK Android dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. Türkçe dil desteğine sahip olan Megapolis oyununda bilimi ilerlet ve mükemmel kentsel altyapıyı inşa ederek ilerleyebileceğiniz bir oyundur.

Little Big City 2 APK şehir simülasyonu oyunu Gameloft tarafından geliştirilen ücretsiz bir şehir inşa etme oyunudur. Oyunun APK dosyasını indirvip.com sitemizden buradan indirebilirsiniz. Little Big City 2 APK indir

Megapolis Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.socialquantum.acityint&referrer=utm_source%3Dindirvip.com