Mini World: CREATA İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Mini World: CREATA
Mini World: CREATA

Mini World: CREATA

Mini World: CREATA APK indir, 3D bina inşa etme oyunu olan Mini World: CREATA oyununda blokları yerleştirerek ilerliyor ve hayatta kalmak için kaynakları...

Mini World: CREATA APK indir, 3D bina inşa etme oyunu olan Mini World: CREATA oyununda blokları yerleştirerek ilerliyor ve hayatta kalmak için kaynakları topluyorsunuz.

Mini World: CREATA, bir hayatta kalma oyunu olup aksiyon kategorisinde yer almaktadır. Oyunda kullanılan animasyon grafikler nostaljik bir hava oluşturmakta olup boş zamanlarınızı değerlendirmek için ideal bir seçimdir.

Mini World: CREATA oyun özellikleri

Oyuna başlamak için öncelikle Mini World: CREATA APK dosyasını indirmeniz gerekecektir. Daha sonra birkaç dakika içerisinde kurulumu tamamlayabilirsiniz. Google hesabınızla oturum açmanız mümkündür. Bina inşa etme oyunu, bu hesabınıza kaydedilecek olup istediğiniz zaman bir başka cihazda daha oyunu oynayabilmenizi mümkün kılmaktadır.

Mini World: CREATA oyununda amacınız hayatta kalmaktır. Bunun için pek çok görev sizi beklemektedir. Ancak ne yapacak olursanız olun öncelikle kaynakları toplamalısınız. Bu kaynaklar sayesinde barınak oluşturabilir, binalar inşa edebilir ve var olan binalarınızı yükseltebilirsiniz.

Her ay yeni güncellemeler alan oyun, özel dönemlerde bu döneme ait ögelerle daha da eğlenceli hala gelmektedir. Ayrıca hayatta kalma oyunun içerisindeki mini oyunlarla da eğlencenizi katlamanız mümkündür. Üstelik oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynama imkânınız da bulunmaktadır.

Mini World: CREATA APK indir

3D sanal bina inşa etme oyununda hayalinizdeki dünyaları bloklar ile inşa edebiliyorsunuz. Mini World: CREATA APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Oyunda bulunan zindanlarda destansı canavarlara karşı mücadele ediyor ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.