A101 Kapıda Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

A101 Kapıda Apk indir

A101 Kapıda Apk indir

A101 Kapıda APK indir, A101 marketlerindeki tüm güncel ürünleri görebilir, sepetinize ekleyebilirsiniz. A101’in yepyeni uygulaması A101 Kapıda ile online alışverişde aradığın tüm ürünleri...

A101 Kapıda APK indir, A101 marketlerindeki tüm güncel ürünleri görebilir, sepetinize ekleyebilirsiniz. A101’in yepyeni uygulaması A101 Kapıda ile online alışverişde aradığın tüm ürünleri sipariş verebilirsiniz.

A101 Kapıda APK indir, bir online alışveriş mağazası olup A101 mağazalarını evinize kadar getirmektedir. Oldukça sade bir şekilde geliştirilmiş olan uygulama üzerinden kolaylıkla asıverişlerinizi yapmanız mümkündür.

A101 Kapıda uygulaması

A101 Kapıda APK dosyasını indirebilir ve onay vererek kurulumunu kolayca sağlayabilirsiniz. Online alışverişe başlamadan önce bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Eğer zaten halihazırda bir üyeliğiniz varsa onu da kullanabilirsiniz.

Üyeliğinizi oluşturduktan sonra binlerce ürün arasından dilediklerinizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Kategoriler, aradığınız ürünleri bulmanızı kolaylaştıracaktır. Ayrıca aradığınız özel bir ürün bulunuyorsa arama kısmına yazmanız da mümkündür.

A101 mobil uygulaması ile tüm market alışverişlerinizi tamamlayabileceğiniz ve evinizden dışarı çıkmadan ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz A101 Kapıda uygulaması Türkiye’nin tüm bölgelerine hizmet vermektedir. Üstelik randevu sistemi de bulunmaktadır. Bu sayede siparişlerinizin hangi gün ve saat aralığında teslim edileceğini belirlemeniz mümkün olacaktır.

Alışverişiniz tamamladıktan sonra kredi kartı kullanarak ödemenizi yapmanız mümkündür. Ayrıca A101 Kapıda kampanyalarını takip ederek pek çok ürünü indirimli fiyatlarla alabilir, hesabınıza özel tanımlanan kuponlardan faydalanabilirsiniz. Üstelik uygulama cihazınızda yalnızca 50 MB yer kaplamaktadır.

A101 Kapıda APK indir

Siparişini kendine en yakın A101 mağazasından oluştur ve evinden çıkmadan online alışverişin tadını çıkart. A101 kapıda APK Android dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip A101 mobil uygulaması ile ucuza alışveriş yapabilirsiniz.

A101 Kapıda Apk indir