BeIN CONNECT İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

BeIN CONNECT

BeIN CONNECT

beIN CONNECT APK indir, yerli ve yabancı dizi film, sinema, canlı TV ve Süper Lig maçlarını beIN CONNECT Android TV uygulaması ile dilediğin...

beIN CONNECT APK indir, yerli ve yabancı dizi film, sinema, canlı TV ve Süper Lig maçlarını beIN CONNECT Android TV uygulaması ile dilediğin her yerde izleyebilirsin.

BeIN CONNECT, bir eğlence uygulaması olup Digiturk tarafından geliştirilmiştir. Cihazınızda oldukça az yer kaplamasına rağmen oldukça zengin içerikler sunmaktadır. Yaklaşık 5 milyon kişi tarafından kullanılmakta olan uygulamayı BeIN CONNECT APK dosyasını indirerek yükleyebilirsiniz.

BeIN CONNECT özellikleri

Uygulamayı aktif olarak kullanabilmek için bir beIN CONNECT TV üyeliğiniz olmalıdır. Üyeliğinizi kullanarak giriş yapabilir ve paketinizde var olan içeriklere online olarak da ulaşabilirsiniz.

Günün hangi saatinde nerede olursanız olun kaliteli içeriklere ulaşabileceğiniz beIN CONNECT Android TV uygulamasında en ünlü oyuncu ve yönetmelerin filmlerinizi izleyebilirsiniz. Sevilen program ve dizilere ulaşabileceğiniz uygulama üzerinden beIN CONNECT kanallarını online olarak izlemeniz de mümkündür.

Yayın akışını uygulama üzerinden takip edebilir ve hangi kanalda hangi programın olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca uygulamada size özel öneriler de sunulmaktadır. Bu sayede seyir keyfinizin yüksek olacağı programlara ulaşmanız son derece kolay olacaktır.

Lig maçlarını takip etmenizi de mümkün kılan beIN CONNECT Android TV uygulamasındaki içerikleri yarıda bıraktığınızda kaldığınız yerden devam etmektedir. Bu sayede nerede kaldığınızı bulmakla da uğraşmanıza gerek kalmayacaktır.

BeIN CONNECT APK indir

Spor Toto Süper Lig, Bundesliga, Euroleague, Fransa Ligue 1 ve çok daha fazlasının canlı maç yayınları yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz. beIN CONNECT APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirip son dakika spor haberlerini takip edebilir ve beIN CONNECT TV spor kanalını izleyebilirsiniz.