Eodev Ödev & Sınav Yardımı İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Eodev Ödev & Sınav Yardımı
Eodev Ödev & Sınav Yardımı

Eodev Ödev & Sınav Yardımı

Eodev Ödev & Sınav Yardımı APK indir, Brainly / Eodev ile Matematik, Türkçe, Tarih, Edebiyat, ALmanca ve İngilizce gibi derslerle ilgili soruları sor,...

Eodev Ödev & Sınav Yardımı APK indir, Brainly / Eodev ile Matematik, Türkçe, Tarih, Edebiyat, ALmanca ve İngilizce gibi derslerle ilgili soruları sor, cevap al ve çözüme ulaş.

Eodev.com | Brainly – Ödev & Sınav Yardımı, bir eğitim uygulaması olup ders başarınızı arttırmanıza yardımcı olacaktır. Yalnızca Türkiye’de değil 35’in üstünde ülkede hizmet veren uygulamanın 350 milyon kullanıcı bulunmaktadır.

Eodev.com | Brainly – Ödev & Sınav Yardımı özellikleri

Şimdiye kadar milyonlarca farklı soru cevaplanan uygulamayı tamamen ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz. Yalnızca Eodev Ödev & Sınav Yardımı APK dosyasını indirmeniz ve uygulamayı kurduktan sonra bir üyelik oluşturmanız yeterlidir.

Sistemde onlarca farklı kategori bulunmaktadır. Sorularınızı sorarken doğru kategoriyi seçmeniz önemlidir. Bu sayede sorularınız daha kısa sürede cevaplanır. Ayrıca diğer kullanıcıların sordukları soruları da inceleyebilirsiniz. Bu sayede kendinizi geliştirilebilir ve bilinmeyen sorulara siz de cevap verebilirsiniz.

Eodev Ödev & Sınav Yardımı APK android uygulaması içerisinde ilköğretimden üniversiteye kadar tüm eğitim hayatınız boyunca yardımcı olacak uygulamaya ödevlerinizin ve sorularınızın fotoğrafını çekerek ya da doğrudan yazarak gönderebilirsiniz. Sorularınız, kontrol edildikten sonra onaylanacaktır.

Sorduğunuz sorular, diğer kullanıcılar ya da uzmanlar tarafından cevaplanabilir. Gelen cevaplar içinse oy kullanabilir ve teşekkür edebilirsiniz. Eğer emin olmadığınız sorular varsa uzman onaylılar arasından arama yapabilirsiniz. Bu sayede yalnızca alanında uzman isimlerin cevaplarına ulaşırsınız.

Eodev Ödev & Sınav Yardımı APK indir

Brainly – Ödev & Sınav Yardımı uygulaması ilköğretim ve üniverste soruları ve ders eğitimlerine ulaşabilirsiniz. Eodev Ödev & Sınav Yardımı APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip dilediğiniz soruyu sorarak hızlı çözüme ve cevaba ulaşabilirsiniz.