Google Duo İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Duo

Google Duo

Google Duo APK indir, yüksek kaliteli görüntülü görüşme uygulaması olan Google Duo Android indirip görüntülü konuşma, sesli arama, ücretsiz mesaj ve fotoğraf gönderebilirsiniz....

Google Duo APK indir, yüksek kaliteli görüntülü görüşme uygulaması olan Google Duo Android indirip görüntülü konuşma, sesli arama, ücretsiz mesaj ve fotoğraf gönderebilirsiniz.

Google Duo, bir video görüşme, görüntülü konuşma ve sesli arama uygulamasıdır. Arkasında Google gibi güveninizi firmanın olması uygulamanın kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılmasına neden olmuştur.

Google Duo uygulaması özellikleri

Tüm sınırları ortadan kaldırmanızı sağlayacak olan bu uygulamayı hem özel hayatınızda hem de iş yaşamınızda kullanabilirsiniz. Sesli arama ve görüntülü konuşma uygulamasını kullanabilmek için öncelikle Google Duo APK dosyasını Android cihazlara indirmeli ve kolaylıkla kurulumunu tamamlamalısınız.

Giriş yapmak için ise bir Google hesabı kullanmamız gerekmektedir. Var olan mail adresinizi bu işlem için kullanabilirsiniz. Eğer bir Google hesabınız bulunmuyor ise kolaylıkla uygulama üzerinden hesap oluşturmanız da mümkündür. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra arkadaşlarınızı davet edebilir ve karşılıklı görüşmeler yapabilirsiniz.

Google Duo üzerinden birebir özel görüşmeler yapabileceğiniz gibi grup konuşmaları da oluşturabilirsiniz. Bu sayede özellikle uzaktan çalışma dönemlerinde toplantılarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama 32 kişiye kadar destek vermekte olup bu sayede kalabalık görüşmeleri rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca videolu görüntü için uygun olmadığınız zamanlarda sesli görüntülü konuşma yapma imkânınız da bulunmaktadır. Yüksek ses ve görüntü kalitesi sayesinde kesintisiz bir şekilde iletişiminizi sürdürebilirsiniz.

Google Duo android apk indir

Görüntülü arama ve sesli mesaj gönderebilmenin yanı sıra ücretsiz mesajlar, fotoğraflar ve durum paylaşabilirsiniz. Yüksek kaliteli video hizmeti sunan Google Duo APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip sevdiklerinizle görüşmenin keyfini çıkartabilirsiniz.