Google Fotoğraflar İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Fotoğraflar

Google Fotoğraflar

Google Fotoğraflar APK indir, fotoğraf ve videolarınız otomatik organize eden, yedekleme yapabilen Google Fotoğraflar Android uygulaması ile arama yapın, albümler ve filmler oluşturun....

Google Fotoğraflar APK indir, fotoğraf ve videolarınız otomatik organize eden, yedekleme yapabilen Google Fotoğraflar Android uygulaması ile arama yapın, albümler ve filmler oluşturun.

Google Fotoğraflar, en iyi fotoğrafçılık uygulamalarından birisi olup fotoğraflarınızın hiçbir zaman kaybolmamasını sağlar. Milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan uygulama, cihazınızda gereksiz yer kaplamamaktadır.

Google Fotoğraflar uygulaması özellikleri

Son derece akıcı olan bu uygulamayı kullanabilmek için Google Fotoğraflar APK dosyasını indirerek uygulamanın kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Daha sonra Google hesabınızla giriş yapmanız gerekecektir. Tek tık ile cihazınızdaki fotoğrafları uygulamaya yükleyebilirsiniz. Bu sayede fotoğraflarınız cihazınızda yer kaplamayacaktır.

Google Fotoğrafların gelişmiş kategorilendirme özellikleri sayesinde hiç yorulmadan fotoğraflarınızı filtreleyebilirsiniz. Bu sayede aradığınız zaman bulmanız çok daha kolay olacaktır. Uygulamada var olan yapay zekâ sayesinde ise bu gruplandırma için sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Dilerseniz farklı zamanlara ait anılarınız için ayrı klasörler oluşturmanız mümkündür. Ayrıca Google Fotoğraflar APK indirip arama bölümüne fotoğrafınızı temsil eden bir kelime yazdığınızda uygulama otomatik olarak fotoğraftaki nesneleri tarayarak aradığınız kelimeyi içeren fotoğrafları size sunacaktır. Eğer fotoğraflarınızı çekerken yer ekleme özeliğini kullanıyorsanız albümleriniz bulunduğunuz yere göre de ayrılabilmektedir.

Google Fotoğraflar Android uygulamasında yer alan fotoğraflardan kolajlar oluşturmanız ve sevdiklerinizle paylaşmanız da mümkündür.

Google Fotoğraflar android apk indir

Fotoğraf ve videolarınızı otomatik olarak önemli konulara göre kategorilendirebilen Google Fotoğraflar APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirebilirsiniz. Google Fotoğraflar video ve fotoğrafları yedekleyerek Android cihaz hafızasında yer açabilirsiniz.