MyHeritage İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

MyHeritage

MyHeritage

MyHeritage APK indir, soy ağacınızı çıkarmanıza yardımcı olan MyHeritage aile ağacı, aile tarihi ve dna testi yapabilen android soy ağacı sorgulama uygulamasıdır. MyHeritage,...

MyHeritage APK indir, soy ağacınızı çıkarmanıza yardımcı olan MyHeritage aile ağacı, aile tarihi ve dna testi yapabilen android soy ağacı sorgulama uygulamasıdır.

MyHeritage, bir referans uygulaması olup soy ağacınızı çıkarırken size yardımcı olacak ve köklerinizin nereye dayandığını bulmanızı sağlayacaktır. Kendinizi keşfetmenizi sağlayacak bu uygulama, dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılmış olup büyük ilgi görmüştür.

MyHeritage soy ağacı dna uygulaması

MyHeritage APK dosyasını indirerek kolaylıkla bir hesap oluşturabilirsiniz. İsrailli yapımcılar tarafından geliştirilen bu uygulama için cihazınızda 100 MB boş alan olması yeterlidir. İhtiyaç duyacağınız minimum Android sürümü ise 5’tir.

Soy ağacı bulma ve dna testi yapabilen uygulamayı indirmek ve yüklemek tamamen ücretsizdir. Ancak bazı özelliklere ulaşmak için premium üyelik almayı da düşünebilirsiniz.

MyHeritage Android APK uygulamasında bir profil oluşturduktan sonra kendi aile ağacınızı yapılandırmaya başlayabilirsiniz. Tek tık ile alt ve üst soyları ekleyebilirsiniz. Binlerce kullanıcısı bulunan uygulama, sahip olduğu yapay zekâ sayesinde dünyanın farklı ülkelerindeki akrabalarınızı bulmanızı da sağlayacaktır. Genlerinizin yüzde kaç oranında nereye dayandığını bulmanız mümkündür.

Diğer kullanıcıların üst soylarında yer alan kişilerin eşleşmesi durumunda size eşleşme onayı sunulacaktır. Bu sayede çok ilginç anlara şahitlik edeceksiniz. Uygulamayı daha efektif kullanabilmek için eklediğiniz kişiler hakkında mümkün oldukça detaylı bilgi vermenizde fayda vardır.

MyHeritage android apk indir

Aile tarihi, soy ağacı ve dna testi yapabilen android uygulaması MyHeritage APK dosyasını ücretsiz olarak indirip aile soy ağacı sorgulama yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz.