ParentsKit İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

ParentsKit

ParentsKit

ParentsKit APK indir, aile güvenliği için geliştirilen ParentsKit Android uygulaması ile aile küçüklerinin çevirim içi hareketlerini takip etme ve daha fazla kişiyi izleyebilme...

ParentsKit APK indir, aile güvenliği için geliştirilen ParentsKit Android uygulaması ile aile küçüklerinin çevirim içi hareketlerini takip etme ve daha fazla kişiyi izleyebilme desteği sunmaktadır.

ParentsKit, bir aile kontrol ve denetim uygulamasıdır. İnternetin hayatın her alanına yerleşmesi pek çok kolaylığı beraberinde getirse de bu durumun tehlikeleri de oldukça fazladır. Özellikle çocuklar söz konusu olduğunda internette yer alan zararlı bilgiler ve siteler, kalıcı sorunlara neden olabilir.

ParentsKit Uygulaması

Bu noktada iş ebeveynlere düşmekte olup ParentsKit sayesinde çocuklarınızın çevrimiçi hareketlerini kontrol etmeniz mümkün olacaktır. Böylelikle zararlı internet siteleri ya da uygulamalara girip girmedikleri kontrol edebilirsiniz. Ayrıca uygulama sayesinde çeşitli siteler ve uygulamalara engel koymanız da mümkündür.

Aile kontrol ve denetim uygulaması olan ParentsKit APK dosyası üzerinden yükleyebilirsiniz. Yükleme işlemi sonrasında bir profil oluşturmanız gerekecektir. Daha sonra ayarlar bölümünü kontrol edebilir ve engelleyeceğiniz ögeleri seçebilirsiniz. Dilerseniz çevrimiçi hareketlerin tarafınıza mail olarak gönderilmesinde sağlayabilirsiniz. Cihazda son derece düşük bir alan kaplayan bu uygulama herhangi bir yavaşlama ya da ısınma sorununa neden olmayacaktır. Ayrıca cihazınızın güvenliğini riske atacak herhangi bir izni de bulunmamaktadır.

ParentsKit Android APK uygulaması ile yalnızca çocuklarınızın hareketlerini kontrol etmenizi mümkün kılacak olup Dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. uygulama ücretsiz bir şekilde faydalanmaya uygundur. Ancak daha fazla özelliğe ihtiyaç duyuyor iseniz VIP özelliklere ulaşmak adına ücretli sürümü de satın alabilirsiniz.

ParentsKit Android APK indir

Güvenlik ve gizlilik kontrolü desteği sunan ParentsKit APK Android uygulamasını ücretsiz olarak indirip ebeveyn kontrolünü sağlayabilirsiniz. ParentsKit ile istediğiniz telefon numarasını takip etmek için onay kontrolü ile takip çalışmaktadır.

Abonelik paketi yenilemeyi kapatmak için Google Hesap ayalarını kullanarak istediğiniz zaman kapatabilirsiniz buradan; https://support.google.com/googleplay/answer/7018481

Gizlilik Politikası: https://parentskit.me/android_privacy_policy_tr.pdf
Kullanım Koşulları: https://parentskit.me/android_terms_of_use_tr.pdf