Angry Birds 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Angry Birds 2

Angry Birds 2

Android Angry Birds 2 APK indir, sapanı kullanarak kuşları, kuleleri ve domuzcukları yere indirdiğiniz Angry Birds 2 oyununu ücretsiz indirin. Angry Birds 2,...

Android Angry Birds 2 APK indir, sapanı kullanarak kuşları, kuleleri ve domuzcukları yere indirdiğiniz Angry Birds 2 oyununu ücretsiz indirin.

Angry Birds 2, eğlence oyunları kategorisinde yer almakta olup dünyanın en çok ilgi görev oyunlarından birisidir. Milyonlarca kişi tarafından oynanan Angry Birds 2 APK oyununu Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinize kolaylıkla yükleyebilirsiniz.

Android Angry Birds 2 Oyunu

Bir efsane haline gelmiş Angry Birds karakterlerinin yer aldığı oyuna başlarken farklı kuş seçeneklerinden birisini seçmeniz gerekecektir. Ancak unutmamalısınız her kuşun özelliği farklıdır ve kuşlara karşı farklı stratejiler geliştirmelisiniz.

Angry Birds 2 oyunu kolay seviye ile başlamakta olup başarılı olduğunuz her seviye sonrasında karşınıza daha zoru çıkacaktır. Domuzlar ile zorlaştırılan oyunda tarafınıza günlük görevler verilecektir. Bu görevleri tamamladığınız takdirde çeşitli ödüller ve güçlendiriciler kazanabilirsiniz. Bu sayede zorlandığınız seviyelerde yardım almanız mümkündür.

Kuşlarınızın seviyesini yükselterek en iyi sürüyü oluşturmak için elinizden gelen oyunda tek başınıza oynamak yerine bir klana katılabilirsiniz. Bu sayede gücünüzü diğer oyuncularla birleştirmeniz mümkündür. Ayrıca dünyanın farklı ülkelerinden pek çok oyuncu ile tanışarak sosyalleşedebilirsiniz.

Angry Birds 2 APK indirip arena savaşlarında en iyi olmak için yarışacağınız Angry Birds 2 aldığı her güncelleme ile daha da kapsamlı hale gelmektedir.

Android Angry Birds 2 Android APK indir

Dilediğiniz efsane Angry Birds kuş karakterlerinden birini seçerek karşınıza çıkan tüm engelleri geçebilmek için yere indiriyorsunuz. Angry Birds 2 APK Android cihazlara ücretsiz indirip aksiyon dolu oyunda bölümleri geçerek seviye atlıyor ve seçtiğiniz kuş karakterini daha güçlü olmasını sağlıyorsunuz.