Farming Simulator 14 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Farming Simulator 14
Farming Simulator 14

Farming Simulator 14

Android Farming Simulator 14 APK Türkçe indir, çiftlik ve alanlarını kontrol edebileceğiniz Farming Simulator 14 çiftlik simülasyonu oyunu ücretsiz indirip oynayın. Farming Simulator...

Android Farming Simulator 14 APK Türkçe indir, çiftlik ve alanlarını kontrol edebileceğiniz Farming Simulator 14 çiftlik simülasyonu oyunu ücretsiz indirip oynayın.

Farming Simulator 14, sevilen simülasyon oyunlarından birisi olup amacınız bir çiftliği başarılı bir şekilde yönetebilmektedir. İsviçreli oyum yapımcıları tarafından geliştirilmiş olup telefon ve tabletlerde oynanabilmektedir.

Farming Simulator 14 Çiftlik Oyunu

Dünyanın pek çok ülkesinde ilgi gören ve binlere kişiye ulaşmayı başaran Farming Simulator 14 ücretsiz ve Türkçe oyunda tarafınıza ait bir çiftlik bulunmaktadır. Bu çiftliğe dilediğiniz bitkiyi ekmeniz mümkündür. Ancak istediğiniz hasadı alabilmek için görevlerinizi tamamlamanız şarttır. Sahip olduğunuz ekipmanları kullanarak başarılı bir çiftçi olduğunuz takdirde hasat zamanında aldığınız ekinler sizi mutlu edecektir.

Farming Simulator 14 Android APK oyunu ücretsiz ve Türkçe indirip gerçek çiftçilik makinelerinin yer aldığı Farming Simulator 14, 3D grafikler kullanılarak geliştirilmiştir. Bu sayede yüksek gerçekçilik sunmaktadır. Kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde kolay bir şekilde kavrayabileceğiniz oyunu indirmek ve oynamak ücretsizdir. Eğer çiftliğinizi daha hızlı geliştirmek istiyorsanız oyun içi alımlardan da faydalanabilirsiniz.

Farming Simulator 14 Android cihazınızda oldukça az yer kaplayan oyunu tek kişi oynayabileceğiniz gibi diğer oyuncularla senkronize olarak da oynayabilirsiniz. Hasatlarınızı pazarda satarak daha fazla para kazanıp bu paralarla yeni ekipmanlar almanız da mümkündür.

Farming Simulator 14 Android APK indir

3D grafikleriyle karşımıza çıkan çiftlik simülasyonu oyununda traktörünüzle tarlanıza ürün ekiyor, hayvanlarınızı besliyor ve çiftliğiniz büyütebilmek için hasat ettiğiniz ürünleri satıyorsunuz. Farming Simulator 14 APK android cihazlara ücretsiz ve Türkçe dil destekli sürümünü sitemizden indirip oynayabilirsiniz.