Five Nights at Freddy’s 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Five Nights at Freddy’s 2
Five Nights at Freddy’s 2

Five Nights at Freddy’s 2

Android Five Nights at Freddy’s 2 APK indir, kameraları izleyerek güvenlik kontrolünü sağladığınız Five Nights at Freddy’s 2 oyununu ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Five...

Android Five Nights at Freddy’s 2 APK indir, kameraları izleyerek güvenlik kontrolünü sağladığınız Five Nights at Freddy’s 2 oyununu ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Five Nights at Freddy’s 2, sevilen aksiyon oyunlarından birisi olan Five Nights at Freddy’s serisinin ikinci oyunudur. Bilgisayar oyunu olarak bilinen Five Nights at Freddy’s, oldukça ilgi görmesi nedeniyle Android kullanıcıları için de geliştirilmiştir.

Five Nights at Freddy’s 2 Oyunu

Five Nights at Freddy’s 2 strateji oyununun kaliteli grafikleri sayesinde yüksek gerçekçilik sunan bir görüntüye sahiptir. Ses efektleri ile heyecanınızı arttıran oyunda bir güvenlik görevlisini yönlendirmeniz gerekmektedir.

Büyük bir pizza salonunun güvenlik görevlisi olarak şirketin güvenliğini sağlamak sizin görevinizdir. Bunun için size ayrılan küçük bir ofis bulunmaktadır. Ofiste güvenlik kameralarını takip edebileceğiniz bir ekran mevcuttur. Ancak sık sık elektrikler kesildiğinden dolayı güvenliği sağlamak için yeterli olmayacaktır.

Five Nights at Freddy’s Android APK indirip, Five Nights at Freddy’s ilk oyununa yeni karakterlerin katılması ile birlikte çok daha eğlenceli bir hikâyeye sahip olan oyunu cihazınıza yükleyebilmeniz için cihazınızın RAM’İ en az 2 GB olmalıdır.  Yaklaşık 107 MB boş hafızanın yeterli olacağı oyunda Android sürümünüzün en az 5 olması gerekmektedir. Oyuna gelen yeni güncellemelerle birlikte ihtiyaç duyacağınız boş alan değişiklik gösterebilir.

Five Nights at Freddy’s 2 Android APK indir

Aksiyon dolu stratejik bir oyun olan Five Nights at Freddy’s 2 APK Android cihazlara indirip oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde size ayrılan küçük bir ofiste önünüzde bulunan kameraları izleyerek güvenlik şirketinin güvenliğini sağlıyorsunuz.