Football Strike – Multiplayer Soccer İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Football Strike – Multiplayer Soccer
Football Strike – Multiplayer Soccer

Football Strike – Multiplayer Soccer

Android Football Strike Multiplayer Soccer APK indir, çok oyunculu oynanabilen futbol oyunu Football Strike indirip kariyer modu ve çevirimiçi modlarda gerçek oyuncularla bir...

Android Football Strike Multiplayer Soccer APK indir, çok oyunculu oynanabilen futbol oyunu Football Strike indirip kariyer modu ve çevirimiçi modlarda gerçek oyuncularla bir araya gelebilirsiniz.

Football Strike Multiplayer Soccer, en sevilen futbol oyunlarından birisidir. Sahip olduğu özelliklerle rakiplerinden bir adım öne geçmeyi başaran oyun milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır.

Football Strike – Multiplayer Soccer Oyunu

Oyunu cihazınıza Football Strike APK dosyasını indirerek yükleyebilirsiniz. Cihazınızda oldukça az bir yer kaplamakla birlikte yavaşlama gibi sorunlara da neden olmaz.

Football Strike Multiplayer Soccer oyunun en güzel yanı çoklu oyuncu desteğinin bulunmasıdır. Bu sayede arkadaşlarınızla yarışabilir ve en iyinin kim olacağı konusunda sıkı bir rekabete girebilirsiniz.

Football Strike oyununa başlamadan önce kendi karakterinizi belirlemeniz gerekecektir. Çok oyunculu futbol oyununda daha sonra dilerseniz kariyer modunu seçebilir ve oyunu daha yakından tanıyabilirsiniz.

Football Strike – Multiplayer Soccer Android APK indirip oyuna başlarken bazı ögeler kilitli haldedir. Ancak size verilen görevleri tamamlayarak ilerlediğinizde nesnelerin kilitleri yavaş yavaş açılmaya başlayacaktır.

Hayalindeki stadyumları gezebileceğin ve heyecanlı turnuvalara katılabileceğin oyunda yeni arkadaşlar da kazanabilirsiniz. Dünyanın farklı bölgelerindeki futbol severleri bir araya getiren Football Strike Multiplayer Soccer, sezgisel hareketlerle çalışmaktadır.  Parmağınızla vuruşları yapabileceğiniz oyunda daha başarılı olabilmek için karakterinizi geliştirmeniz oldukça büyük öneme sahiptir.

Football Strike Android APK indir

Miniclip ekibi tarafından geliştirilen ve dünyanın dört bir tarafından katılan oyuncularla bir araya geldiğiniz Football Strike APK oyununu Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.