Idle Miner Tycoon İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Idle Miner Tycoon
Idle Miner Tycoon

Idle Miner Tycoon

Android Idle Miner Tycoon APK indir, kendi maden şirketinizi kurup yönetebileceğiniz simülasyon oyunu Idle Miner Tycoon ücretsiz indir ve maden kazarak para kazan....

Android Idle Miner Tycoon APK indir, kendi maden şirketinizi kurup yönetebileceğiniz simülasyon oyunu Idle Miner Tycoon ücretsiz indir ve maden kazarak para kazan.

Idle Miner Tycoon, bir maden simülasyon oyunudur. En iyi madenci olmayı amaçlayacağınız oyunda kendi maden krallığınızı büyütmek için elinizden geleni yapmalısınız. Bunun için pek çok yardımcınız olacaktır. İşleri otomatiğe bağlar ve gelirinizi arttırırsanız hızlı bir şekilde geliştiğinizi göreceksiniz.

Idle Miner Tycoon Maden Oyunu

Idle Miner Tycoon Android APK oyununda yalnızca oyundayken değil çevrim dışı modda dahi para kazanmanız mümkündür. Ancak bunun için görevleri önceden planlamanız gerekmektedir. Yapmış olduğunuz her görev ile kazanıcınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca kazanmış olduğunuz paraları başarılı bir şekilde değerlendirirseniz hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan daha fazla para kazanabilirsiniz.

Idle Miner Tycoon altın madeni kazma oyunu özel 3D grafikleri sayesinde oldukça gerçekçi bir oyun deneyimi sunan oyunda eğlenceli ses efektleri bulunmaktadır.

İşlerin düzenli şekilde ilerlemesini sağlamak için işe yönetici sarın almayı düşünebilirsiniz. Yöneticiler işçilerin motivasyonlarını arttıracaktır.

20 farklı maden seçeneği bulunan oyunda kömür, altın, kristal gibi farklı madenler için kazı yapabilirsiniz. Idle Miner Tycoon oyununuza farklı cihazlardan da kaldığınız yerden devam etmek için Facebook hesabınızla senkronize etmeniz mümkündür. Bu sayede dilediğiniz zaman farklı bir cihaza da oyunu yüklemeniz mümkün olur.

Idle Miner Tycoon Android APK indir

Değerli altın madeni kazdığınız oyunda kendi şirketinizi kurup yönetebiliyor ve level atladıkça daha çok işçiyi bünyenizde çalıştırabiliyorsunuz. Idle Miner Tycoon APK Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip madencilik şirketinizi kurabilirsiniz.