Kafem Restoran Oyunu İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kafem Restoran Oyunu
Kafem Restoran Oyunu

Kafem Restoran Oyunu

Android Kafem Restoran Oyunu APK indir, restoran oyunu simülasyonu Kafem Restoran oyununda kafenizi tasarlayın, servis edin ve yönetin. Kafem — Restoran Oyunu, farklı...

Android Kafem Restoran Oyunu APK indir, restoran oyunu simülasyonu Kafem Restoran oyununda kafenizi tasarlayın, servis edin ve yönetin.

Kafem — Restoran Oyunu, farklı yaş grupları ve cinsiyetlere hitap eden bir rol yapma oyunudur. Bir restoran kafeyi başarılı bir şekilde yönetmenizi konu alan oyun bir gerçek yaşam simülasyonudur. Bunun için işletmenizin tüm ihtiyaçları ile yakından ilgilenmeniz gerekmektedir.

Kafem Restoran Oyunu

Kafem Restoran Oyunu APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. Kafenizi size sunulan farklı ögelerden istediklerinizi kullanarak dekore edebilirsiniz. İlerleyen süreçte daha da büyütmeniz mümkündür. Ancak bütçenizi idare etmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

Konseptinize uygun sayıda çalışanı işe almanız ve çalışanlarınızı eğitmeniz şarttır. Restoran oyunu simülasyonu oyununda ayrıca tüm menüyü kendiniz belirlemelisiniz. Restoranınızda hangi yiyecek ve içecekleri satacağıyla birlikte fiyatlarına da karar vermelisiniz.

Zevkinizi yansıtabileceğiniz ve becerilerinizi ortaya koyabileceğiniz oyunda hazır tasarımlar arasından seçim yapmanız da mümkündür. Kafem Restoran Oyunu oyunda işletmenize gelen müşterilerle tanışmanız mümkündür. Yaşayacağınız diyaloglar sayesinde müşterilerinizin hayatlarına da dokunuş yapabilirsiniz.

Kafem — Restoran Oyunu oyununu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla birlikte de oynayabilirsiniz. Ayrıca klanlara dahil olarak kafenizi daha büyütmeniz mümkündür. Düzenli olarak yapılan etkinlikteki görevleri tamamlayarak listede ilk sıralarda alıp ödülleri kazanmanız da mümkündür.

Kafem Restoran Oyunu Android APK indir

Restoran oyunu simülasyonunda kafenizi baştan aşağı tasarladığınız Kafem Restoran Oyunu APK Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirebilirsiniz. Kafe oyunu ile rüyalarınızın kafesini yada restoranına sahip olabilir veya restoranınızı büyüterek para kazanabilirsiniz. online oynanabilen oyunda kafenizdeki fiyat listenizi ve çalışanlarınızı sizler belirliyorsunuz.