Toca Kitchen 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Toca Kitchen 2

Toca Kitchen 2

Android Toca Kitchen 2 ücretsiz APK indir, çılgın Toca Kitchen 2 oyununda kendi suşi restoranınızın şefi olacağınız oyunda yemekler, çeşniler ve soslar yapmak...

Android Toca Kitchen 2 ücretsiz APK indir, çılgın Toca Kitchen 2 oyununda kendi suşi restoranınızın şefi olacağınız oyunda yemekler, çeşniler ve soslar yapmak için ücretsiz indir oyna.

Toca Kitchen 2, bir rol yapma oyunudur. Bu oyun sayesinde kendi sushi restoranınızı işletebilir ve firmanızın en iyi hale gelmesi için çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz.

Toca Kitchen 2 Ücretsiz Oyunu

Toca Kitchen 2 oyunu Android işletim sistemli telefon ve tabletlerde oynanabilen oyunda restoranınıza misafirler konuk olmaktadır. Sizden istenen siparişleri doğru şekilde tamamlamanız önemlidir. Yapmanız gerekenleri ekranda göreceksiniz. Yalnızca yönergeleri uygulayarak doğru sonuca ulaşmanız gerekecektir.

Domatesleri farklı şekillerde dizebilir ve salata yapabilirsiniz. Ne kadar doğru sipariş hazırlarsanız o kadar fazla puan kazanırsınız. Puanlar ile yeni malzemeler satın alabilir ve restoranınızı büyütebilirsiniz.

Toca Kitchen 2 Android APK oyununda başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanmanız önemlidir. Unutmamalısınız ki hem göze hem de damağa hitap eden yemekler oluşturmanız önemlidir. Ortalığı kirletmenizde hiçbir sakınca yoktur. Ancak sonrasında ortamı da temizlemeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Pek çok farklı yemek seçeneği bulunan oyunda gerçek mutfak malzemeleri bulunmaktadır. Toca Kitchen 2 Android oyunu ücretsiz APK dosyasını indirerek kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Cihazınızda yalnızca 30 MB yer kaplamakta olup Android sürümünüzün en az 4.4 olması oyunu sorunsuz şekilde oynayabilmeniz için yeterli olacaktır.

Toca Kitchen 2 Android APK indir

Suşi restoranı simülasyonu oyununda kendi restoranınızın şefi oluyor ve tüm hazırlıkları siz yapacaksınız. Toca Kitchen 2 APK ücretsiz Android telefon ve tabletlerinize indirip oynayabilirsiniz.