2nr Darmowy Drugi Numer İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

2nr Darmowy Drugi Numer
2nr Darmowy Drugi Numer

2nr Darmowy Drugi Numer

Android 2nr – Darmowy Drugi Numer APK indir, ikinci bir telefon nuraması alma uygulaması olan 2nr ile ücretsiz arama yap, SMS ya da...

Android 2nr – Darmowy Drugi Numer APK indir, ikinci bir telefon nuraması alma uygulaması olan 2nr ile ücretsiz arama yap, SMS ya da MMS gönder.

2nr Darmowy Drugi Numer, bir iletişim ve haberleşme uygulamasıdır. Son derece kullanışlı olan bu uygulama sonrasında ikinci bir cep telefonu numaranız olacaktır. Üstelik bunun için yeni bir hat almanıza da gerek kalmamaktadır.

2nr Darmowy Drugi Numer Uygulaması

2nr Darmowy Drugi Numer ile aldığınız ikinci telefon numarası sayesinde ücretsiz bir şekilde telefon etmeniz, SMS ya da MMS göndermeniz mümkündür.

Uygulamayı kullanmak için yalnızca internetinizin bulunması yeterli olacaktır. Bu sayede iş ve özel hayatınız için farklı telefon numaraları kullanmanız ya da emlak, araç satışı gibi telefon numaranızı paylaşmak istemediğiniz durumda 2nr Darmowy Drugi Numer üzerinden aldığınız telefonu kullanabilirsiniz.

2nr Darmowy Drugi Numer uygulaması ile ABD ve Kanada telefon numaralarını kullanmanız mümkündür. 2nr Darmowy Drugi Numer APK dosyasını indirdikten sonra kolayca kurulumu tamamlayabilirsiniz. Giriş yapmak içinse sosyal medya hesaplarını kullanmanız mümkündür. Uygulamayı açtıktan sonra size çeşitli telefon numaraları sunulacaktır. Bu numaralardan dilediğinizi seçtikten sonra onaylayarak ödeme yapabilirsiniz.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ise mesaj ya da arama seçeneğini tıklayarak istediğiniz kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

2nr Darmowy Drugi Numer indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.rs.sip.softphone&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

2nr Darmowy Drugi Numer Android APK indir

ABD ve Kanada ülkelerinin telefon numalaranı kullanabileceğiniz uygulamada SMS, MMS gönderme ve ücretsiz aramalar gerçekleştirebilirsiniz. 2nr Darmowy Drugi Numer APK Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirebilirsiniz.