Gmail İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Gmail

Gmail

Android Gmail APK indir, Google tarafından geliştirilen Gmail mobil e-posta uygulaması ile güvenli mail gönderme, ileti alma, tanıtım ve sosyal içerikli iletileri takip...

Android Gmail APK indir, Google tarafından geliştirilen Gmail mobil e-posta uygulaması ile güvenli mail gönderme, ileti alma, tanıtım ve sosyal içerikli iletileri takip et.

Gmail, dünyada en çok kullanılan haberleşme uygulamalarının başında yer almaktadır. Google tarafından geliştirilen Gmail uygulaması pek çok cihazda varsayılan aplikasyonlar arasında yer almaktadır. Eğer cihazınızda yüklü değilse kolaylıkla indirmeniz mümkündür.

Google Gmail Uygulaması

Gmail APK dosyasını indirdikten sonra tek tık ile kurulumu tamamlamanız mümkündür. Daha sonra var olan Google Gmail hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Mail adresinize gelen tüm e-postaları Gmail üzerinden kolayca okuyabilir ve pratik bir şekilde mail atabilirsiniz.

Google Gmail hızlı ara yüzü sayesinde ön plana çıkan uygulama oldukça kullanışlıdır. Zaman kaybetmeden bir arada görebileceğiniz mailleriniz sayesinde zaman kaybetmezsiniz. Ayrıca bildirimleri almanız mümkündür. Bu sayede sürekli e-postalarınızı takip etmeniz gerekmez. Üstelik internetiniz olmasa dahi daha önceden gelen ve senkronize olmuş postalarınıza ulaşabilirsiniz.

Gmail Android uuygulaması ile gelen postalarınızı düzenli bir şekilde gruplandırmanız mümkündür. Önemli mailler ile tanıtımlar ve sosyal medya bildirimleri ayrı bölümlerde yer alır. Ayrıca spam mailler otomatik olarak belirlenir ve spam kutusuna gönderilir. Her kullanıcı için tanınan 15 GB boyutundaki alan sayesinde ise maillerinizi uzun süre boyunca saklama imkânınız oluşur.

Gmail Android APK indir

15 GB ücretsiz depolama alanı sunan Gmail uygulaması ile düzenli gelen kutusu, sosyal içerikli iletiler ve tanıtım iletileri gibi kategoriler halinde kolay bir takip desteği sunmaktadır. Gmail APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip daha güvenli bir gmail desteği alabilirsiniz. iş office uygulamaları indirme için sitemizde bulunan iş office uygulamaları indir kategorisine tıklayarak daha fazla mail, microsoft ve office uygulamalarına ulaşabilirsiniz.

Gmail Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gm&referrer=utm_source%3Dindirvip.com