Google Earth APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Earth APK

Google Earth APK

Android Google Earth APK indir, dünyanını dört bir yanını Google Earth ile 360° bakış açısı ve 3D tüm arazileri, evleri ve  NASA rehberli...

Android Google Earth APK indir, dünyanını dört bir yanını Google Earth ile 360° bakış açısı ve 3D tüm arazileri, evleri ve  NASA rehberli turlarda gezinti sunar.

Google Earth, bir harita ve navigasyon uygulaması olup dünyanın neresinde olursanız olun yer bulma sorunu yaşamanızın önüne geçmektedir. Uygulamayı kullanabilmek için bir Google hesabınızın bulunması gerekmektedir. Hesabınızla giriş yaptıktan sonra arama bölümüne istediğiniz yerin adını yazabilirsiniz.

Google Earth Uygulaması

Google Earth ile gitmek istediğiniz yer için rota oluşturmanız mümkündür. Başlangıç noktası için konumunuzu seçebileceğiniz gibi farklı bir adresi de belirleyebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz sayıda durak oluşturmanız mümkündür. Bu sayede tatil rotanızı kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

Aradığınız adres eğer bir işletme ya da kamu alanıysa alt bölümde alana ait görseller görmeniz de mümkündür. Sık sık güncellenen alanları harita üzerinde görebileceğiniz gibi sokak görünümünde de gezebilirsiniz. Google Earth APK indirip yüksek görüntü kalitesi sayesinde seyahat etmeden farklı yerleri gezme imkânı bulmuş olursunuz.

Kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde kolaylıkla kullanabileceğiniz Google Earth Android uygulaması 1 milyarın üzerinde indirilmeye sahiptir. Milyonlarca olumlu yorumu bulunan uygulama cihazınızda oldukça az bir yer kaplamaktadır. Üstelik seri bir tasarıma sahip olup cihazınızda yavaşlatma gibi sorunlara neden olmaz. Ayrıca Google Earth uygulamasını çevrim dışı modda kullanma imkânınız da mevcuttur.

Haritalar ve navigasyon uygulamaları ücretsiz APK dosyalarını indirmek için Harita Navigasyon uygulamaları kategorisine giriş yaparak en popüler seyehat, navigasyon ve harita uygulamalarını indirebilirsiniz.

Google Earth Android APK indir

Etkileyici 3D görüntüleri ve 360 derece bakış açısı sunan uygulama ile uydu görüntüleri sayesinde dünyayı keşfedin. Google Earth APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Google Earth Android indir