Google Haritalar İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Haritalar

Google Haritalar

Android Google Haritalar APK indir, 220 ülke ve bölgeyi kapsayan haritalar ile Google Haritalar gerçek zamanlı GPS navigasyonu trafik ve mekanları görüntüler. Google...

Android Google Haritalar APK indir, 220 ülke ve bölgeyi kapsayan haritalar ile Google Haritalar gerçek zamanlı GPS navigasyonu trafik ve mekanları görüntüler.

Google Haritalar, dünyada en çok kullanılan seyahat uygulamaları arasında yer almaktadır. 1 milyar civarında kullanıcısı bulunan uygulama hakkında milyonlarca yorum mevcuttur.

Google Haritalar Uygulaması

Google Haritalar uygulaması 220 ülkede kullanılabilmektedir. En ücra bölgelerin dahi haritasını bulunduran uygulamada sayısız işletme yer almaktadır. Bu sayede dünyanın neresinde olursanız olun kendinizi bölgeye yabancı hissetmezsiniz.

Google Haritalar APK indirip Android harita uygulamasını kullanarak istediğiniz bir bölgenin adresini girebilir ve konumunuzdan yol tarifi alabilirsiniz. Dilerseniz farklı konumlar arasında rotayı da görebilirsiniz.

Çevrenizdeki işletmeleri görerek yeni yerler keşfetmenizi mümkün kılan Google Haritalar Android uygulaması farklı ulaşım çeşitlerine yönelik rotalar sunmaktadır. Yayalar için en kısa yolu sunmakla birlikte özel araçlar, toplu taşıma araçları ve bisikletler için farklı seçenekler sunabilmektedir.

Gerçek yol koşullarını görmenizi sağlayan Google Haritalar uygulaması yolunuz üzerindeki bölgelerin trafik durumlarını görüntüleyebilmenizi mümkün kılar. Bu sayede varış sürenizi daha gerçekçi bir şekilde hesaplayabilir ya da alternatif yolları kullanmayı düşünebilirsiniz. Ayrıca hazırlamış olduğunuz rotaları tek tık ile arkadaşlarınızla paylaşabilir ve böylece ortak planlarınızı daha kolay yapabilirsiniz. Yol tarifi, GPS navigasyon uygulamaları, yerel seyahat ve harita navigasyon uygulamalarını buradan indirebilirsiniz. Navigasyon uygulamaları kategorimizde en popüler Android navigasyon uygulamalarını indirin.

Google Haritalar Android APK indir

Bulunduğun bölgeleri, yeni yerleri, toplu taşıma ve trafik durumunu, yemek yeme yerlerini ve en popüler mekanları görüntülemektedir. Google Haritalar APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Google Haritalar Android indir