myMail İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

myMail

myMail

Android myMail APK indir, e-posta uygulaması olan myMail Hotmail, Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Live, Exchange veya GMX için e-posta istemicisidir. myMail, milyonlarca...

Android myMail APK indir, e-posta uygulaması olan myMail Hotmail, Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Live, Exchange veya GMX için e-posta istemicisidir.

myMail, milyonlarca kullanıcısı olan haberleşme uygulamaları arasında yer alır. Pek çok farklı posta servisini kullanarak myMail Android uygulaması üzerinden e-posta göndermeniz ve almanız mümkündür. Gmail, Hotmail ve Outlook myMail ile en çok kullanılan servislerdendir. Ekstra olarak kendinize ait özel mail adreslerini de IMAP VE POP3 üzerinden kullanmanız mümkündür.

myMail E-Posta Uygulaması

Tüm maillerinizi bir arada tutmanızı sağlayan myMail sayesinde tek tık ile maillerinizi okuyabilir ve gönderebilirsiniz. Üstelik ekstra olarak özelleştirmeler de mümkündür. Anlık bildirimlerinizi istediğiniz gibi yapılandırma imkânınız bulunur. Dilerseniz yalnızca belirli gruplardan bildirim alabilirsiniz.

Kişilerin avatarlarının gösterilmesi gelen e-postaların kimden olduğunu kolayca anlamanızı sağlar. Ayrıca değiştirilebilir menü simgeleri de mevcuttur. Arama önerileri sayesinde daha önceden iletişime geçtiğiniz kişilerin adreslerinin belli bir kısmını yazdığınızda otomatik önerilerden faydalanabilirsiniz.

Her mailinizde otomatik olarak eklenecek bir imza oluşturabilirsiniz. Ayrıca tek tık ile doğrudan ekleme yapmanız da mümkündür. Okunmamış maillerinizi bir arada görebileceğiniz myMail APK indirip e posta istemcisi sayesinde kullanıcı dostu bir tasarımın tadını çıkarabilirsiniz. İsterseniz myMail için sunulan özel mail adresini de kullanabilirsiniz.

myMail Android APK indir

En popüler e-posta hizmetlerini destekleyen myMail uygulaması içerisinde Google Mail (Gmail), Microsoft (Hotmail, Outlook, Live), Yahoo Mail, AOL, GMX ve daha fazla e-posta istemci desteği sunmaktadır. Tek bir yerden tüm mail hesaplarınızı yönetmenizi destekleyen mail uygulamasıdır. myMail APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip e-posta gönderme ve mail iletilerini alma işlemlerine hız kazandırabilirsiniz. Tamamıyla ücretsiz kullabileceğiniz en iyi e-posta kontrel etme istemcisidir.

myMail Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.mail&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

Yaklaşan güncellemeler ve harika özellikler hakkında her şeyi öğrenmek için myMail’i takip edin: www.facebook.com/mymail.official

En çok indirilen ve en çok kullanılan mail okuma ve e-posta gönderme uygulamalarından birisi olan Microsoft Outlook Android uygulamasını ücretsiz indirmek için buradan giriş yaparak indirebilirsiniz. Microsoft Outlook APK indir bağlantısına tıklayarak indirme gerçekleştirebilir ve yazımızı inceleyebilirsiniz.