Twitter İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Twitter

Twitter

Android Twitter APK indir, son sürüm ücretsiz Twitter mobil uygulaması ile özel sohbet edin, sizi takip edenlerle grup konuşması başlatın ve gündemi takip...

Android Twitter APK indir, son sürüm ücretsiz Twitter mobil uygulaması ile özel sohbet edin, sizi takip edenlerle grup konuşması başlatın ve gündemi takip et.

Twitter, en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer almaktadır. Söyleyecek sözü olan herkesin kullanabildiği uygulamayı dilerseniz kendi bilgilerinizle dilerseniz de anonim hesaplar oluşturarak kullanabilirsiniz.

Twitter Ücretsiz Son Sürüm Uygulaması

Twitter APK dosyasını indirerek kolaylıkla kurulumu tamamlayabilir ve bir Twitter hesabı oluşturabilirsiniz. Eğer zaten bir Twitter hesabınız bulunuyorsa kullanıcı adınız ya da e-postanızla giriş yapabilirsiniz.

Belli sayıda karakterler düşünce ve duygularınızı paylaşmanızı mümkün kılan uygulamada bölgenize özel gündemler bulunmaktadır. Bu sayede yaşadığınız ülkede en çok konuşulan konuları takip edebilir ve siz de bu konular hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz tek tık ile bölge değiştirmeniz de mümkündür.

Dünyanın gündemini belirleyen sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter son sürüm ücretsiz indirip Twitter üzerinden arkadaşlarınızla ya da sevdiğiniz ünlülerle takipleşebilirsiniz. Ayrıca gönderileriniz yalnızca metin şeklinde olmak zorunda da değildir. Fotoğraf, video ya da GIF paylaşmanız mümkündür.

Kendi Tweetlerinizi atabileceğiniz uygulamada diğer kişilerin paylaşımlarını RT’lemeniz de mümkündür. Bu sayede siz de aynı fikri paylaştığınızı söylemiş olursunuz. İlgi çekici bir profil oluşturarak daha fazla takipçiye ulaşabileceğiniz platform kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Twitter Android APK indir

Ücretsiz Twitter uygulamasının son sürümünü ücretsiz indirin, Twitter hesabı açın ve ilgi çekici bir profil oluşturun. Twitter APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip üyelik hesabı açtıktan sonra takip edin, gündemi ve son dakika gelişmeleri Tweet’leyin ve sizi takip edenler ile grup sohbetleri yapın. Anlık mesajlaşmalar yapabilir ya da paylaşım, beğeni ve yorumlar yapabilirsiniz.

Twitter Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twitter.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com