Giant Wanted APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Giant Wanted APK
Giant Wanted APK

Giant Wanted APK

Android Giant Wanted APK indir, dev işgalcilerin şehir istilasını durdurmak için Giant Wanted oyununda keskin nişancı tüfeğinizle ateş edin ve onları durdurun. Giant...

Android Giant Wanted APK indir, dev işgalcilerin şehir istilasını durdurmak için Giant Wanted oyununda keskin nişancı tüfeğinizle ateş edin ve onları durdurun.

Giant Wanted bir tür aksiyon savaş oyunu niteliği taşıyan oyunda keskin nişancı tüfeğinizle dev işgalcilerin işini bitirmeye çalışıyorsunuz. Bir kahraman olarak nişancılık yapıyor ve evinizi korumaya çalışıyorsunuz.

Giant Wanted Oyunu Nasıl Oynanır

Keskin nişancılık oyunu olan Giant Wanted Android telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz internetsiz bir oyundur. Yaz sıcağında dev işgalcilerin bir anda baskınına uğruyorsunuz. Hemen keskin nişancı tüfeğinizi alarak atış açınızı ayarlıyor ve dev adamları vurmaya çalışıyorsunuz.

Evinizin çatısında en iyi nişancı ayarlamalarını yaptıktan sonra tek atışta onların işini bitirmeye çalışıyorsunuz. Giant Wanted keskin nişancı oyununda kaliteli grafikler ve oynanışla dikkat çeken bir oyundur. Dev adamları vurdukça altın kazanıyor ve kazandığınız altınlar sayesinde tüfeğinizi geliştiriyorsunuz. Yeni tüfekler alabileceğiniz oyun kolayca ateş edin ve düşmanları öldürün.

Giant Wanted Android APK indir

Atış süresinde ustalaştığınız oyunda keskin nişancılık türünde klasik bir oyun niteliği taşımaktadır. Giant Wanted APK dosyasını Android telefon ve tabletlere 110 MB dosyasını indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Giant Wanted APK oyunu türü birçok android oyunları apk indirme kategorimizi ziyaret ederek daha fazla oyuna erişim sağlayabilirsiniz.

Giant Wanted Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.megatouch.giantwanted&referrer=utm_source%3Dindirvip.com