Hand Strike indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hand Strike indir
Hand Strike indir

Hand Strike indir

Hand Strike APK indir, iki elinle karakteri kontrol ederek oynadığınız aksiyon oyunudur. Android Hand Strike oyunu üzerinde level atlayarak ilerlediğiniz zorlu bir oyun...

Hand Strike APK indir, iki elinle karakteri kontrol ederek oynadığınız aksiyon oyunudur. Android Hand Strike oyunu üzerinde level atlayarak ilerlediğiniz zorlu bir oyun türü hakimdir.

Hand Strike APK Android oyunu içerisinde kötü adamları kafalarından etkisiz hale getiriyorsunuz. Platform çevresine yerleştirilen herhangi bir nesne ile etkileşime geçerek ilerliyorsunuz. Hand Strike APK oyunu içerisinde ücretsiz bonus kazanarak karakteri geliştirebilirsiniz.

Hand Strike Android APK indir ve Nasıl Oynanır?

Aksiyon kategorisinde bulunan Hand Strike oyunu içerisinde para ve puan kazanarak karaktere özellik eklemeleri yapabilirsiniz. Kötü adamların bulunduğu oyunda çevrenizi kötü adamlarda arındırarak ilerleyin. Seviye atladıkça ücretsiz bonus ve para kazanıyorsunuz.

Eğlenceli silahlar ve mükemmel el görünümleriyle Hand Strike oyununu oynayabilirsiniz. Hand Strike APK Android oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Hand Strike Oyun Özellikleri

  • Çok komik animasyonlar ve yüz tepkimeleri!
  • Dilediğiniz oyun tuzağını seçebilirsiniz.
  • Ücretsiz ve bir sürü oyun seviyeleri.
  • Çeşitli görünüm ve içeriklerle eğlenceli.
  • Özgür bir gezinti seviyeleri.

Hand Strike Android indir