Hair Challenge indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hair Challenge indir
Hair Challenge indir

Hair Challenge indir

Hair Challenge APK indir, uzun saçlı koşu oyununda podyumda yürürken istediğin saç stilini seç. Şahane saç stilleriyle mecare dolu Android oyunudur. Hair Challenge...

Hair Challenge APK indir, uzun saçlı koşu oyununda podyumda yürürken istediğin saç stilini seç. Şahane saç stilleriyle mecare dolu Android oyunudur.

Hair Challenge APK Android oyunu büyük mücadelelerle dolu olan muhteşem bir oyundur. Oyunda efsane saç stillerine sahip olabilir, podyumda yürüyebilir ve koşarak puan toplayabilirsiniz.

Hair Challenge APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyun içerisinde bir platform var ve büyük mücadeleler ederek ilerliyorsunuz. Eğlenceli ve bir o kadar zorlu seviyeleri bulunan bir oyundur. Hair Challenge Android oyununda karakterinizin saç stilini değiştirebilir ve saçlarını boyayabilirsiniz.

Saçlı koşu oyunu olan Hair Challenge APK Android oyununu Android telefon ve tabletlerinize 129 MB dosya boyutunu indir. Hair Challenge APK Android oyunu içerisinde topuklu ayakkabılar giyebilir, renkli bir saç boyası seçebilir ve çatıda koşmaya başlayabilirsiniz. Oyun içerisinde kuaför, podyum, renkler ve saç kesme aksesuarları bulunmaktadır.

Hair Challenge Oyun Özellikleri

  • Eğlenceli ve en iyi ücretsiz oyundur.
  • Kaliteli grafikler ve kolay oynanış.
  • Hair Challenge seviye ilerlemeli oyun.
  • Saç kuaförü, saç boyama ve aksesuarları mevcut.
  • Kesici engelleri aşarak koş.

Hair Challenge Android indir