Nimbuzz Messenger İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Nimbuzz Messenger

Nimbuzz Messenger

Nimbuzz Apk indir Ücretsiz Arama Mesajlaşma Programı indir Download Nimbuzz Messenger Android Apk arama mesajlaşma uygulaması ücretsiz indirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle anlık hızlı...

Nimbuzz Apk indir Ücretsiz Arama Mesajlaşma Programı indir Download

Nimbuzz Messenger Android Apk arama mesajlaşma uygulaması ücretsiz indirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle anlık hızlı bir mesajlaşma veya arama yapabileceğiniz bir programdır. Kullanımı ve indirme işlemleri çok basittir.

Nimbuzz Messenger APK indir

Nimbuzz Messenger Android telefonlarda kullanabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle iletişimi en kolay hale getirebilir. Mükemmel bir mesajlaşma yazılımıdır. Sabit hatlı mobil cep telefonlarda ve uluslararası numaraları düşük fiyatla ücretlendirilerek aramalar veya çağrılar yapabilirsiniz.

En çok Nimbuzz Messenger APK uygulamasında telefon görüşmeleri yapılmaktadır. Arkadaşlarınızın konuşmalarına katılabilir ve anlık mesajlar bırakabilirsiniz. Bir veya daha fazla kişiyle sohbet edebilir sohbet odalarına katılabilirsiniz. Twitter konuşmalarına da dahil olabilir mesajlar gönderebilirsiniz. Yeni kişiler listenize ekleyebilir yeni arkadaşlar edinebilmenizi en kolay hale getirir. Google Talk, Yahoo, Windows Live ve Facebook gibi sosyal ağlarda SIP /VoIP sağlayıcıları ile anlış mesajlaşma ve sosya ağlarda bağlantı iletişim gezinme özelliği sağlanabilir.

Nimbuzz Messenger APK indirip arkadaşlarınıza fotoğralarınızı resimlerinizi video ve müzik paylaşımında bulunabilir. Onların paylaşımlarına dahil olabilir yorumlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yepyeni online oyunlar oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. Kendi profilinize resimlerinizi ekleyebilir düzenlemeler ayarlar yapabilirsiniz.

Nimbuzz Mesajlaşma Uygulaması Özellikleri

  • Arkadaşlarınızla sesli ve metin ile mesajlaşabilirsiniz.
  • Sosyal ağlarda gezinebilirsiniz.
  • Video resim müzik paylaşabilirsiniz.
  • Facebook Twitter da mesajlar atabilirsiniz.
  • Mobil aramalar yapabilirsiniz.

Nimbuzz Nasıl Kullanılır

Not: Aşağıdaki videouyu mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü programın birden fazla özelliği bulunmaktadır. Özelliklerini en iyi şekilde kullanabilmeniz için videoyu izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Çok basit bir kullanıma ve bir hayli fazla özellikleri vardır. İyi günlerde kullanmanz dileğimle kolay gelsin.

Nimbuzz Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kuraakani.nimbuzz&referrer=utm_source%3Dindirson.com

  • nimbuzz apk indir
  • nimbuzz indir
  • Nimbuzz Messenger indir