Find the Alien indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Find the Alien indir
Find the Alien indir

Find the Alien indir

Find the Alien APK indir, Android için Find the Alien Brain Out oyununda karşınıza robotik bir ekranda yolcuları tarayarak gerçek yüzlerini gör. Oyunda...

Find the Alien APK indir, Android için Find the Alien Brain Out oyununda karşınıza robotik bir ekranda yolcuları tarayarak gerçek yüzlerini gör. Oyunda bulunan karakterlerin gerçek yüzlerini görmek için ekrandan tarat.

Find the Alien APK Android oyunu son zamanlarda en çok indirilen Android gündelik oyunlar kategorisinde yer almaktadır. Oyunda robotik ekran eşliğinde hayatınızda bulunan karakterlerin iç dünyalarını öğreniyorsunuz.

Find the Alien APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Robotik ekran ile ilerleme kaydettiğiniz oyunda insanların yüzlerini taratıyorsunuz. Find the Alien APK oyununda sahtekarları robotik ekran ile bulmaya çalışıyorsunuz. Parkta, iş yerlerinde, spor salonunda ve çeşitli yerlerde bulunan sahtekarları buluyorsunuz.

Oyun içinde robotik ekranın gerekirse silahını kullanarak sahtekarları etkisiz hale getiriyorsunuz. Find the Alien APK Android oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Kolay oynanış ve basit kontrolleri bulunan oyundur. Gündelik yaşamınızda oynayarak farklı bir zaman geçirebilirsiniz.

Find the Alien Android indir