Airport Security APK indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Airport Security APK indir
Airport Security APK indir

Airport Security APK indir

Airport Security APK indir, havalanında resmi güvenlik gücü kaçak yolcuları bul ve X-Ray cihazını kullan. Airport Security Android oyununda sahte pasaport veya tehtit...

Airport Security APK indir, havalanında resmi güvenlik gücü kaçak yolcuları bul ve X-Ray cihazını kullan. Airport Security Android oyununda sahte pasaport veya tehtit unsuru olan eşyaları bularak havalimanını güvende tut.

Airport Security APK indir, bir havalimanı ve siz güvenlik görevi olarak çalışıyorsunuz. Yolcuların güvenliğini sağlıyor ve kaçak yolcuları tespit ederek ülkelerine gönderiyorsunuz. Kimlik kontrolü, X-ray cihaz yönetimi ve diğer kontroller tamamen sizin elinizde.

Airport Security APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Havalimanı terminalinde uçak yolcuları arasında kaos ortaya çıkartmak isteyen yolcuları durdurun. Airport Security APK Android oyunu içerisinde çantları ve yolcuların üst başlarını tarayın. Neredeyse havalimanı güvenliğini tek başınıza sağlıyorsunuz. Tetikte ve dikkatli ol en dürüst yolcuların uçağa binmesini sağlayın.

Airport Security APK Android oyunu ücretsiz son sürümünü Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz. İlginç ve güzel bir oyun olup cihazlarda 114 MB dosya boyutuna sahiptir.

Airport Security Oyunu Özellikleri

  • Çeşitli aksiyon dolu sorgu senaryoları
  • Bulunacak en ilgi çekici kaçak eşyayı tespit et
  • Soruşturma yap, yolcuları tanı ve güvenliği sağla

Airport Security Android indir