Cake Art 3D indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Cake Art 3D indir
Cake Art 3D indir

Cake Art 3D indir

Cake Art 3D APK indir, rengarenk meyveli ve kremalı pasta yaparak iç pasta ruhunuzu geliştirin. Cake Art 3D Android pasta yapma oyunudur. Tohum...

Cake Art 3D APK indir, rengarenk meyveli ve kremalı pasta yaparak iç pasta ruhunuzu geliştirin. Cake Art 3D Android pasta yapma oyunudur. Tohum ve meyveleri serperek pasta yapıyorsunuz.

Cake Art 3D APK Android oyunu müşteri siparişleri alarak çeşitli pastalar yapıyorsunuz. En lezzetli sonuçlara ulaşana kadar en iyi pasta tarifini ortaya çıkartmaya çalışıyorsunuz.

Cake Art 3D APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Elinizdeki malzemelerle en lezzetli pastayı yapmaya çalışıyorsunuz. Cake Art 3D APK Android oyunu içerisinde müşteri siparişlerine göre pasta hazırlıyorsunuz. En lezzetli pastayı yapma müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

Arcade türü ilerlemeli oyunda birden fazla seviye bulunuyor. Seviye atladıkça oyun zorlaşıyor. Cake Art 3D APK oyununda doğum günü pastası, düğün pastası, özel günler, sevgililer günü pastası ve daha bir çok benzersiz pasta çeşidi yapıyorsunuz. İç pasta sanatçısını geliştireceğiniz oyundur. Cake Art 3D APK Android oyunu Android telefon ve tabletlerde 74 MB dosya boyutuna sahiptir.

Cake Art 3D Android indir