Antistress – rahatlama oyuncakları indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Antistress – rahatlama oyuncakları indir
Antistress – rahatlama oyuncakları indir

Antistress – rahatlama oyuncakları indir

Antistress APK indir, Android Antistress – rahatlama oyuncakları oyunu stres atmalık oyuncak koleksiyonlarıyla kes, kır, parçala ve rahatla. Oyalanarak kafanızı dağıtmaya ihtiyacınız varsa...

Antistress APK indir, Android Antistress – rahatlama oyuncakları oyunu stres atmalık oyuncak koleksiyonlarıyla kes, kır, parçala ve rahatla. Oyalanarak kafanızı dağıtmaya ihtiyacınız varsa bu oyun tam size göredir.

Antistress – rahatlama oyuncakları APK Android oyunu içerisinde meyveler, nesneleri ve diğer eşyaları kırma, parçalama, kesme ve rahatlatıcı ses efektleriyle stres at. Dikkatinizi başka bir yöne kaydırmanıza yardımcı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Antistress – rahatlama oyuncakları APK indir ve Nasıl Oynanır?

Antistress – rahatlama oyuncakları APK Android oyun içerisinde oyuncak koleksiyonları bulunmaktadır. Bir tahta platform üzerinden parmağınızı tahta üzerinde yavaş yavaş kaydırın ve düğmelere dokunun. Tebeşir kullanarak çizimler yapabilir, naylon pat patları patlatabilir ve havuç gibi sebzeleri bıçakla kesebilirsiniz.

Çeşitli yapmazlar, toprak üzerinde çizimler, bir insanız traş etme ve macunu sıkma gibi nesneler vardır. Antistress – rahatlama oyuncakları APK indirip Android telefon ve tabletlerde oynamak için 60 MB oyun dosyasını indirmeniz gerekmektedir. İçerisinde tam 15 adet çeşitli oyunlar bulunmaktadır. Görevleri tamamlayarak yeni nesnelere ulaşabilirsiniz. Daha fazla Android APK oyunu indirmek için kategorimize giriş yap. Android APK Oyun indir