Yasa Pets Hospital indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Yasa Pets Hospital indir
Yasa Pets Hospital indir

Yasa Pets Hospital indir

Yasa Pets Hospital APK indir, Android için Yasa Pets Hospital oyununda hastahanede yavru kedi ve tavşanları büyüt, hastaları iyileştirin. Ambulans ile hastaları getir,...

Yasa Pets Hospital APK indir, Android için Yasa Pets Hospital oyununda hastahanede yavru kedi ve tavşanları büyüt, hastaları iyileştirin. Ambulans ile hastaları getir, röntgen çek ve ilaç ver.

Yasa Pets Hospital APK Android oyununda hastahaneye gelen yavru kedileri, bebek tavşanları doğuran yeni annelere bakıcılık yap. Ambulans ile gelen hastaları tedavi et, hastaların ilaç ve reçetelerini yaz ver.

Yasa Pets Hospital APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Hastaneye gelen yeni doğum yapacak olan bebek tavşanlar, yavru kedi yavrular doğuran kediler ve ziyaretçiler var. Hastaların röntgenlerini çekebilir, reçetlerini yaz ve hastaları tedavi edecek görevleri tamamlıyorsunuz. Yasa Pets Hospital APK Android oyununda doktorlar ve hemşireler göre yapmaktadır.

İlk olarak hastaneye giriş yaptığınızda resepsiyona kayıt oluyorsunuz. Tavşanlara, yavru kedilere, içmeleri için yeşil şişeleri ver ve hastalanmamalarını sağlıyorsunuz. Hastaların doğru ilaçları almaları için Eczane’yi ziyaret ettiriyorsunuz. Yasa Pets Hospital APK Android oyunu Android telefon ve tabletlere 16 MB oyun boyutunu indirip oynayabilirsiniz.

Yasa Pets Hospital Oyun Özellikleri

  • Yavru kedi ve tavşanları besleyin.
  • Hastaları tedavi edin.
  • STARS toplayın ve yeni bebek partisinin kilidi açın.
  • Hediye alışverişi yap.
  • Bahçe partisi yap ve ikindi çayı için.
  • İlaç yazın, eczaneye gönderin ve röntgen çekin.

Yasa Pets Hospital Android indir