Snake Troll Thief master indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Snake Troll Thief master indir
Snake Troll Thief master indir

Snake Troll Thief master indir

Snake Troll Thief master APK indir, Android bulmaca oyununda ilginç ve heyecanlı Snake Troll Thief master hikayesinde aileni bul ve tehlikeli şeylere dokunma....

Snake Troll Thief master APK indir, Android bulmaca oyununda ilginç ve heyecanlı Snake Troll Thief master hikayesinde aileni bul ve tehlikeli şeylere dokunma.

Snake Troll Thief master APK Android oyunu içerisinde çok ilginç ve heyecanlı bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Yolculuk içerisinde her şeyi çalabilir ve trollemek için bulmacaları çözerek ilerliyorsunuz.

Snake Troll Thief master APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Hikaye dolu yolculuğunuz içerisinde başlayan kayıp bir yılanı konu almaktadır. Android bulmaca türü oyunda yolculuk esnasında ihtiyacınız olan her şeyi çalabilirsiniz. Güzel bir rol oynayarak aileni bulmaya çalışıyorsunuz.

Snake Troll Thief master APK oyunu içerisinde tehlikeli şeylere dokunmaktan kaçının. Oyun içerisinde 1. aşama içerisinde ana yılanlar fırtınalı gecede yumurta bırakabilir. 2. aşamada ise yılanlar yanlı eve gider ve asıl evini görebilmek için ağacın tepesine çıkarlar. 3. aşamada ise yılanlar doğru evi ve dönüş yolunu bulabilirler.

Gülümseme ve mutluluk dolu bir oyun olarak karşımıza çıkan oyunda stresten kurtulun. Snake Troll Thief master APK Android telefon ve tabletlerinize 139 MB oyun dosyasını indirebilirsiniz.

Snake Troll Thief master Android indir