wormate.io indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

wormate.io indir
wormate.io indir

wormate.io indir

wormate.io APK indir, multiplayer (çok oyunculu) online oynanabilen wormate.io Android oyunu ücretsiz indirilebilir. Solucanınla tüm dünyada oynayın yiyin. wormate.io APK Android oyunu içerisinde...

wormate.io APK indir, multiplayer (çok oyunculu) online oynanabilen wormate.io Android oyunu ücretsiz indirilebilir. Solucanınla tüm dünyada oynayın yiyin.

wormate.io APK Android oyunu içerisinde solucan karakterinizle tüm dünyaya meydan okuyabilirsiniz. Geliştirilebilir rengarenk sevimli solucanlar ile online oynayarak eğlenceli zaman geçirin.

wormate.io APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Android aksiyon kategorisinde yer alan wormate.io APK Android oyunu içerisinde solucanlar vardır. Bu solucanlar çörek, kek, yemek ve tatlıları yiyerek büyümektedirler. Diğer rakiplerinizi yemek için en büyüğü siz olmalısınız. Büyük solucan küçük solucanı yemektedir.

Tüm dünya ile oynayabileceğiniz wormate.io oyununu arkadaşlarınızla online oynayabilirsiniz. Zamanla gelişen solucanları istediğiniz renkt ayarlayabilirsiniz. Solucanlar ayrıca midelerinde yedikleri tüm yemeklerde gözükmektedir. Rakip solucanları vucütlarına çarparak diğer oyuncuları yiyebilirsiniz.

wormate.io APK Android oyun dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

wormate.io Android indir