Help Me: Zeka, Akıl Oyunları indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Help Me: Zeka, Akıl Oyunları indir
Help Me: Zeka, Akıl Oyunları indir

Help Me: Zeka, Akıl Oyunları indir

Help Me Zeka, Akıl Oyunları APK indir, Android bulmaca türü zeka oyunu olan Help Me Tricky Brain Puzzles beyin oyunu ayrıca bir tür...

Help Me Zeka, Akıl Oyunları APK indir, Android bulmaca türü zeka oyunu olan Help Me Tricky Brain Puzzles beyin oyunu ayrıca bir tür karar verme oyunudur.

Help Me Zeka, Akıl Oyunları (Help Me Tricky Brain Puzzles) APK Android oyunu içerisinde verdiğiniz kararlar ile insanların kaderlerini belirliyorsunuz. Öncelikle doğru kararlar vererek ilerlemeniz istenmektedir.

Help Me Zeka, Akıl Oyunları APK indir ve Nasıl Oynanır?

Oyun içerisinde bulunan gizemi çözerek insanlara yardım etmeye çalışıyorsunuz. Efsanevi bir zeka oyunu olan Help Me Zeka, Akıl Oyunları APK Android için ücretsiz indirilebilir. Oyunda bir tür karar verme zeka oyunudur. Gizemli bulmacaları çöz ve sorulara cevap vererek ilerleyin.

Oyunda yargıçlar, tanrılar, dedektifler ve beyin bulmacaları yer almaktadır. Bu eğlenceli oyunda hayatta olan insanların yaşaması için çözümler geliştiriyorsunuz. Tıpkı Braindom oyunu serilerinde olduğu gibi. Help Me Zeka, Akıl Oyunları başlamadan mesleğini seç ve mesleğe göre soruları bilmeceleri ve beyin bulmacalarını çözmeye çalışın.

Help Me Zeka, Akıl Oyunları APK Android oyun içerisinde bulunan yardıma muhtaç insanları ve hayvanları kurtarın. Durgunluk veren beyin bilmeceleri, gizemli bulmacaları ve diğerleri çözerek zeki olduğunuzu kanıtlayın. İmkansız gözüken cevapları bul ve gidişatı değiştir.

Help Me Zeka, Akıl Oyunları Özellikleri

  • Yaratıcılığını geliştir
  • Beyin bilmece ve bulmacalarını çöz
  • Beyin egzersizleri ile kendini geliştir
  • Farklı yapıda zeka oyunları
  • Help Me: Tricky Brain Puzzles sağduğu edinmeni sağlar

Help Me: Tricky Brain Puzzles Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matchingham.mylord&referrer=utm_source%3Dindirvip.com