Popsicle Stack indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Popsicle Stack indir
Popsicle Stack indir

Popsicle Stack indir

Popsicle Stack APK indir, Android arcade türü meyve toplama oyunudur. Popsicle Stack oyunda el ile meyveleri toplayarak ilerle engellere takılmadan oyna. Popsicle Stack...

Popsicle Stack APK indir, Android arcade türü meyve toplama oyunudur. Popsicle Stack oyunda el ile meyveleri toplayarak ilerle engellere takılmadan oyna.

Popsicle Stack APK Android arcade oyunu seviye atlamalı bir oyundur. Oyunda şekerleri, çeşitli meyveleri ve buzları toplayarak ilerliyorsunuz. Engelleri geçerek sonraki seviyeye ulaşabilirsiniz.

Popsicle Stack APK Android indir

Oyunda kalıpları toplayın, meyve suyuyla doldurun ve kalıpları dondurup soslar ekleyebilirsiniz. Büyük buzlu şeker yığınlarının bulunduğu oyunda şeker yığınları oluşturabilirsiniz. Popsicle Stack APK Android oyununda şeker yığınları içerisinde soslar ekleyerek renklendirebilirsiniz.

Çeşitli soslar yapabileceğiniz oyunda platform üzerinde meyveleri toplayarak bunu kalıpları doldurmak için kullanabilirsiniz. Popsicle Stack APK Android oyunu dondurma yaparak buzlu şekerlemeleri toplayarak puan kazanabilirsiniz. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz Popsicle Stack APK oyun dosyası indirilebilir.

Popsicle Stack Androdi indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northerncoldgames.popsiclestack&referrer=utm_source%3Dindirson.com