Stacky Dash indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Stacky Dash indir
Stacky Dash indir

Stacky Dash indir

Stacky Dash APK indir, Android aksiyon türü oyunda platformda ilerlemeye çalışıyorsunuz. Stacky Dash oyunda parmaklarınızla karakteri durmadan hareket ettir. Stacky Dash APK Android...

Stacky Dash APK indir, Android aksiyon türü oyunda platformda ilerlemeye çalışıyorsunuz. Stacky Dash oyunda parmaklarınızla karakteri durmadan hareket ettir.

Stacky Dash APK Android aksiyon kategorisinde bulunan son zamanların en popüler oyunlarından birisidir. Ücretsiz indirilip oynanabilen oyunda rengarenk platformlarda finiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Stacky Dash APK Android indir

Oyun içerisinde çeşitli haritalar, bölümler, seviyeler ve karakterler bulunmaktadır. Stacky Dash APK Android oyununda tek yapmanız gereken portakalların, beyaz dairelerin ve buna benzer alanların olduğu yerlere atlayın. Bu şekilde ilerlemezseniz oyuna yeniden başlıyorsunuz.

Karakterinizle başka bir bölüme geçebilmek için belirlenen alanlarda sıçramanız ve yürümeniz istenmektedir. Eğer nesnelerin olmadığı alanlara ayağınızla basarsanız oyun bitiyor ve yeniden başlamak gerekiyor. Stacky Dash APK Android oyunu Android telefon ve tabletlere indirilebilir.

Stacky Dash Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Born2Play.StackyDash&referrer=utm_source%3Dindirvip.com