Jelly Dye indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Jelly Dye indir

Jelly Dye indir

Jelly Dye APK indir, Android simülasyon tarzı oyunda renkli boyalı jölelerle şekil oluşturun. Jelly Dye inanılmaz şekiller ve boyalarla koleksiyon yapın. Jelly Dye...

Jelly Dye APK indir, Android simülasyon tarzı oyunda renkli boyalı jölelerle şekil oluşturun. Jelly Dye inanılmaz şekiller ve boyalarla koleksiyon yapın.

Jelly Dye APK Android oyunu çocukların şekilleri öğrenmesinde kolaylık sağlayan simülasyon tarzı ücretsiz bir oyundur. Büyüleyici grafikleri ve renkli boyalarıyla dikkat çeken bir oyundur.

Jelly Dye APK Android indir

Jölelerle şekiller oluşturabileceğiniz oyunda mükemmel formaların ve kıvrımlı eğrilerin tadını çıkartabilirsiniz. Jelly Dye APK Android oyun rahatlatıcı görselleriyle çeşitli nesneleri tanımlamasını boyalarla boyayarak yapabilirsiniz.

Jelly Dye oyunda inanılmaz şekiller ve çok renkli boyalarla çeşitli öğelerin koleksiyonunu yapabilirsiniz. Özel renklerin bulunduğu oyunda meyveler, sebzeler, ağaçlar, evde kullanılan araç ve gereçler bulunmaktadır. Jelly Dye APK Android simülasyon oyununda için boş yerleri boyayın bu kadar basit bir oynanış sunmaktadır.

Jelly Dye Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.game.colorslime&referrer=utm_source%3Dindirvip.com