Base Attack indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Base Attack indir
Base Attack indir

Base Attack indir

Base Attack (APK) indir, Android aksiyon savaş oyununda roketler, toplar, silahlar ve TNT patlayıcılarla düşmanlarını yok et. Base Attack basit bir oyundur. Base...

Base Attack (APK) indir, Android aksiyon savaş oyununda roketler, toplar, silahlar ve TNT patlayıcılarla düşmanlarını yok et. Base Attack basit bir oyundur.

Base Attack (APK) Android oyunda düşmanlarınıza karşı maksimum hasarı vererek onların saldırısını püskürtmek için savaşıyorsunuz. Oyunda binalar, arabalar, tüfekler, bombalar, TNT patlayıcılar ve roketlerle savaşıyorsunuz.

Base Attack (APK) Android indir

Oyunda hiçbir yerin güvencesi olmayıp karşınıza çıkan herşeyi yok etmek için savaşıyorsunuz. Base Attack APK Android oyununda kendi bölgenizi savunmak adın düşmanlarınızla ölesiye savaşıyorsunuz. Ateş et, yok et ve para kazan. Duvarları, nesneleri, arabaları ve binaları patlat. Nişan al ve ateş ederek hedefinizi vurun.

Gerçekci bir silah ateş sesi hissiyatı veren oyunda binayı yıktığınızda ve görevleri tamamladığınızda para kazanıyorsunuz. Kazandığınız paralarla silahlarınızı ve donanmanızı yükseltebilirsiniz. Basit ve bağımlılık yapan bir mekaniğe sahip olan bu oyunda harika görseller ve grafikler bulunmaktadır. Base Attack APK Android oyunu gerçekci fizik yapısı ile nefesinizi kesen bir savaşa hazır olun.

Base Attack Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.StarblazeStudio.DemolishBuilding&referrer=utm_source%3Dindirvip.com