Batak Club indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Batak Club indir
Batak Club indir

Batak Club indir

Batak Club APK indir, Türkiye’nin en iyi Sesli, Eşli, İhaleli, Android Batak Online oyunudur. Hem online batak oyna hemde sesli sohbet ederek ödülünü...

Batak Club APK indir, Türkiye’nin en iyi Sesli, Eşli, İhaleli, Android Batak Online oyunudur. Hem online batak oyna hemde sesli sohbet ederek ödülünü kazan.

Batak Club APK Android cihazlar tarafından indirilebilen ve en iyi batak aplikasyonlarından biri olarak geçen uygulamadır. Oyuna giriş yaparken internetsiz mod seçilebilir. Bu sayede yapay zekalara karşı oynana bilir. Oyunu oynayabilmek için ekranı yatay olarak çevirmek gerekir. Tasarım olarak Poker oyununa oldukça benzer. Oyun içerisinde çok çeşitli bölümler vardır. Kişiler çip kazanmak için eşli ihaleli, ihaleli batak ya da koz maça seçeneklerini seçebilir.

Batak Club APK Android indir

Batak Club – Sesli, Eşli, İhaleli, Batak Online APK ara yüzü oldukça açık ve anlaşılır olduğu için batak oyununu bilen her yaştan insan bu uygulamaya kolay alışacaktır. Oyunu oynayabilmek için ekranı yatay çevirmek gerekir. Oyun içerisinde çark çevirme, paylaşma gibi çeşitli özellikler de bulunur. Bu özellikler sayesinde oyuna girip oynamadan çip kazanma olasılığı yüksektir. Oyunun sesi ve kartların sesi ayarlardan kolay bir şekilde açılıp kapatılabilmektedir.

Aynı zamanda Batak Club Online Batak APK Android oyunun içerisinde bulunan titreşim ya da sesler de ayarlardan kolay bir şekilde kapatılır. Oyun sohbeti, kim bakmış, meydan okuma, keşif, özel mesajlar gibi özellikler de bulunmaktadır.

Batak Club Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esertelekom.spade&referrer=utm_source%3Dindirvip.com