Batak Online APK indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Batak Online APK indir
Batak Online APK indir

Batak Online APK indir

Batak Online APK indir, gerçek oyuncularla online oynanabilen batak oyunudur. Eşli, ihaleli, gömmeli ve online kozmaça batak oyunları offile ve online oyna. Batak...

Batak Online APK indir, gerçek oyuncularla online oynanabilen batak oyunudur. Eşli, ihaleli, gömmeli ve online kozmaça batak oyunları offile ve online oyna.

Batak Online APK gelenekselleşmiş olan Batak oyununun telefon ya da tablet üzerinden oynanması için tasarlanmış bir uygulamadır. Batak online Android işletim sistemindeki cihazlar tarafından indirilir. Ücretsiz bir şekilde indirilen bu oyun içerisinde ücretli alımlar olabilir. Kişilerin isteği üzerine çip satın alına bilir. Oynanan ve kazanılan oyunların sonunda kişiler çip kazanır.

Batak Online APK Android indir

Batak Online APK içerisinde gömmeli batak, koz maça, eşli ihaleli batak ve ihaleli batak seçenekleri bulunmaktadır. Bu oyunda 4 farklı seçenek için ayrı ayrı oyunlar oynanmaktadır. Odanın zorluk derecesi ise kişinin isteğine göre değiştirilmektedir. Online bir şekilde oynandığı için rakipler ve eşler de gerçek insanlarda oluşmaktadır.

Kişiler Batak online APK Android oyununu Facebook adresleri ile birleştirdikleri zaman kendi arkadaşlarıyla da oyun üzerinden bağlantı kurabilir. Aynı zamanda beraber oda kurup oyun oynayabilirler. Kişiler oyun oynayıp kazandıkça XP de kazanacaktır. Bu da kişinin batak oyunu içerisindeki seviyesini artırır. Seviye arttıkça daha zor düzeylerde olan insanlarla da batak oynanabilir. Günlük sıralama içerisinde ilk 3’e girildiği zaman ekstra XP kazanılır.

Batak Online Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bhgames.batakonline&referrer=utm_source%3Dindirvip.com