Bizim Çiftlik Sahil APK indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Bizim Çiftlik Sahil APK indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciCentury Games Pte. Ltd.
  • DilTürkçe
  • Boyut105M
  • Versiyon7.2.200
Bizim Çiftlik Sahil APK indir

Bizim Çiftlik Sahil APK indir

Bizim Çiftlik Sahil APK indir, Android çiftlik simülasyonu oyununda hayvanların bakımını yap ve ekinlerini büyüt. Bizim Çiftlik Sahil oyunda çiftçilik yap. Bizim Çiftlik...

Bizim Çiftlik Sahil APK indir, Android çiftlik simülasyonu oyununda hayvanların bakımını yap ve ekinlerini büyüt. Bizim Çiftlik Sahil oyunda çiftçilik yap.

Bizim Çiftlik Sahil APK oyunu sayesinde kişiler tablet ya da telefonları üzerinden bir çiftlik sahibi olabilir. Bu oyun aynı zamanda bilgisayar üzerinden de oynanabilir. Android işletim sistemine sahip olan cihazlara ücretsiz bir şekilde indirilebilir. Çiftliği oluşturabilmek için emek vermek gerekir. Oyun içerisinde çiftlik sahibine görevler verilir. Aynı zamanda çiftlikte hayvanların sağımı, hasat zamanları, inşaatları, geliştirmeleri de görev olarak verilir.

Bizim Çiftlik Sahil APK Android indir

Bizim Çiftlik Sahil APK tamamen ücretsiz bir şekilde olmasıyla birlikte oyun içerisinde de herhangi bir ücret ödenmemektedir. Bu oyun dünya çapında oynanmaktadır ve çok fazla oyuncusu vardır. Çiftlik içerisinde sevimli hayvanlar büyütülerek hasat yapılabilir. Aynı zamanda oyun içerisinde yer alan MOD özelliği sayesinde sınırsız bir şekilde ambar kullanılabilir.

Çiftliğin yer aldığı bölgenin sahilinde manzaralı bir ada da kurula bilir. Bizim Çiftlik Sahil APK Android oyunu aynı zamanda Mutfak özelliğinde 400’den daha fazla yemek yapıla bilir. Bu yemekler ise çiftlikte görev alan işçilere sunulabilir. Özelliklerin hepsi tamamen açık olduğu için herhangi bir ödemeye gerek kalmaz.

Bizim Çiftlik Sahil Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funplus.familyfarm&referrer=utm_source%3Dindirvip.com