Duolingo Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Duolingo Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciDuolingo
  • DilTürkçe
  • BoyutCihaza göre değişir
  • VersiyonCihaza göre değişir

Duolingo Apk indir

Duolingo’yla Bedava İngilizce APK indir, Android ücretsiz dil öğrenme uygulamasıdır. Duolingo hızlı ve eğlenceli fiyat etiketi olmayan ingilizce öğrenin. Duolingo’yla bedava İngilizce APK...

Duolingo’yla Bedava İngilizce APK indir, Android ücretsiz dil öğrenme uygulamasıdır. Duolingo hızlı ve eğlenceli fiyat etiketi olmayan ingilizce öğrenin.

Duolingo’yla bedava İngilizce APK tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına İngilizce öğretme imkanı sunar. Uygulamanın ismi ‘Bedava İngilizce’ olsa da sadece İngilizce değil dünya üzerinde yer alan bilindik birkaç popüler dil de ücretsiz bir şekilde öğretmektedir. Uygulamayı indirip kaydolup hemen İngilizce öğrenmeye başlanabilmektedir.

Duolingo’yla Bedava İngilizce APK Android indir

Duolingo’yla bedava İngilizce APK aplikasyonu sayesinde İngilizce, İtalyanca, Rusça ve Almanca dilleri öğrenilmektedir. Uygulama cihaza indirildikten sonra ‘Başla’ butonuna tıklandıktan sonra kişiler öğrenmek istedikleri dili seçer. Ardından o dil hakkında neler öğrenmek istendiği de seçilmelidir. Duolingo APK Android uygulaması içerisinde egzersiz, kültür, aile, okul, iş ve seyahat gibi pek çok konu bulunmaktadır. Kişiler kendilerine en uygun kategoriyi seçerek hemen İngilizce öğrenmeye başlaya bilir.

Kişiler uygulama içerisinde belli bir miktar vakit ayırmalıdır. Bu sayede iyi bir şekilde İngilizce öğrenilir. Aynı zamanda sesli ve resimli alıştırmalar sayesinde kişilerin görsel hafızaları kullanılarak dili öğretmek hızlandırılır. Duolingo APK Android ile kişiler internete bağlı oldukları takdirde istedikleri her yerde İngilizce öğrenebilirler. Uygulamanın sosyal medya kısmından farklı insanlarla tanışıp alıştırma yapılabilir.

Duolingo Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duolingo&referrer=utm_source%3Dindirvip.com