Eşli İhaleli Batak APK indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Eşli İhaleli Batak APK indir
Eşli İhaleli Batak APK indir

Eşli İhaleli Batak APK indir

Eşli İhaleli Batak APK indir, Android online batak oyunudur. Eşli İhaleli Batak oyununda sesli sohbet, eşli oyunlar, salon ve özel masalarda oynayabilirsiniz. Eşli...

Eşli İhaleli Batak APK indir, Android online batak oyunudur. Eşli İhaleli Batak oyununda sesli sohbet, eşli oyunlar, salon ve özel masalarda oynayabilirsiniz.

Eşli İhaleli Batak APK batak oyununun bir türü olan eşli ihaleli seçeneğinin uygulama haline getirilmiş halidir. İçerisinde Batak oyununun diğer türleri yer alsa da daha çok eşli ihaleli batak oyunu için indirilen ve tercih edilen bir oyundur. Bu oyun üzerinden internetli ya da internetsiz oyun oynanabilir.

Eşli İhaleli Batak APK Android indir

Eşli İhaleli Batak APK koz maça, ihale ve eşli batak, eşli ihale seçeneklerine sahiptir. Aynı zamanda oyun içerisinde rakiplerle ya da eşlerle oda içerisinde sohbet etme özelliği de bulunur. Arkadaşlarla yazışmak için sadece odada bulunmak gerekmez. Aynı zamanda mesaj bölümünden de sohbet edilebilmektedir. Kişiler uygulama üzerinden odadaki diğer kişilerin profillerini de inceleyebilir, özel mesaj atabilir ya da masalarına gidebilir.

Profile kamera ya da galeri üzerinden resim eklenebilir. Arkadaş listesine oyun içerisinde tanışılan kişiler eklenebilir. Eşli İhaleli Batak APK Android oyunu aynı zamanda karşıdaki arkadaşın oyuna en son ne zaman girdiğini görme özelliği de bulunmaktadır. Oyun içerisinde özel bir masa açılarak masaya istenen kişiler ya da arkadaşlar eklenebilir.

Eşli İhaleli Batak Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.gamyun.android.ihale&referrer=utm_source%3Dindirvip.com