Happy Color boyama oyunu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Happy Color boyama oyunu Apk indir
Happy Color boyama oyunu Apk indir

Happy Color boyama oyunu Apk indir

Happy Color – boyama oyunu APK indir, Android yetişkinler için tasarlanmış boyama oyunudur. Happy Color ile hayvanları, gerçek mekanları ve resimleri boyayın. Happy...

Happy Color – boyama oyunu APK indir, Android yetişkinler için tasarlanmış boyama oyunudur. Happy Color ile hayvanları, gerçek mekanları ve resimleri boyayın.

Happy Color – boyama oyunu APK tamamen telefon ya da tablet üzerinden boyama yapma üzerine kurulu olan bir uygulamadır. Fakat bu uygulama küçük çocuklar için değildir. Boyama denince akla ilk küçük çocuklar gelse de rahatlamak için, meditasyon yapmak için ve kendini iyi hissetmek için boyamaya başvuran kişiler için tasarlanmış bir uygulamadır.

Happy Color – boyama oyunu APK Özellikleri

Happy Color – boyama oyunu APK ücretsiz bir şekilde Play Store aracılığıyla indirilebilir. İçerisinde yer alan 1500 resim ise ücretsiz bir şekilde boyanmaktadır. Bazı resimleri boyayabilmek için bir miktar ücret ödemek gerekebilir. Kişiler resim üzerinde yer alan numaraya göre boyama yapmaktadır. Aynı zamanda resimlerin çok çeşitli kategorileri vardır. Mekanlar, hayvanlar, çiçekler, spor gibi kategoriler yer almaktadır. Aynı zamanda bu resimlerin zorluk derecesi de vardır.

Çok büyük ve zor bir resmin çok çeşitli detayları ve numaraları vardır. Happy Color – boyama oyunu APK Android oyununda bu zor resimleri boyamak için aslında oldukça fazla zaman ayırmak gerekir. Bu da aslında kişileri hali hazırda olan sorunlarından uzaklaştırmada 1 numaralı araçtır.

Happy Color Boyama Oyunu APK Android indir

Oyun içerisinde 15.000’i aşkın ücretsiz boyamalar yapabilirsiniz. Boyamak istediğiniz arkadaşınızı seçebilir, gerçek mekanları, çiçekleri ve en tatlı mekanları boyayın. Happy Color – boyama oyunu APK Android oyunu içerisinde bulmacalar, spor, müzik ve masa oyunları gibi boyama sayfaları vardır. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Happy Color Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixel.art.coloring.color.number&referrer=utm_source%3Dindirvip.com