Hopi Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hopi Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciBoyner Holding
  • DilTürkçe
  • Boyut7.2.1
  • Versiyon7.2.1

Hopi Apk indir

Hopi – Alışverişin App’i APK indir, Android alışveriş uygulamasını indirip üye ol ve Hopi ile kazanmaya başla. Paracık’larını çeşitli alışverişlerde kullan. Hopi –...

Hopi – Alışverişin App’i APK indir, Android alışveriş uygulamasını indirip üye ol ve Hopi ile kazanmaya başla. Paracık’larını çeşitli alışverişlerde kullan.

Hopi – Alışverişin App’i APK dünya çapında çok ünlü olan Boyner mağazası tarafından geliştirilen bir alışveriş uygulamasıdır. Bu uygulama üzerinden alışveriş yapıldıkça kişiler paracık kazanmaktadır. Boyner’le anlaşmalı olarak çalışan çeşitli mağazanın ürünleri bu alışveriş uygulamasının içinde yer alır. Uygulama üzerinden hem çeşitli mağazalardan alışveriş yapılarak paracık puanı kazanılır hem de çeşitli indirimlerden yararlanıla bilir.

Hopi – Alışverişin App’i APK Özellikleri

Hopi – Alışverişin App’i APK Android uygulaması üzerinden kazanılan paracıklar birikerek çeşitli hediyelere dönüştürülebilir. Anlaşmalı olan mağazalar üzerinden yapılan alışverişler bu paracık puanları sayesinde daha uygun fiyata alınabilmektedir. Uygulamanın ara yüzünde anlaşmalı olan mağazalar listelenir. Bu mağazalardan alışveriş yapıldığında ne kadar parapuan kazanıldığı da belirtilir.

Parapuanlar biriktikçe bir sonraki alışverişte çok daha uygun fiyatlı ve indirimli ürünler satın alına bilir. Alışveriş Hopi üzerinden yapıldığı takdirde uygulamanın bakiye kısmına paracık puanı tanımlanır. Özellikle alışveriş yapmayı seven ve anlaşmalı alışveriş mağazalarından alışveriş yapan kişiler uzun süreli uygun fiyatlı ürün almaktadır. Hopi’yi kullanmak için ücretsiz bir şekilde cihaza indirmek yeterli olacaktır.

Hopi – Alışverişin App’i Android indir

Hopi Paracık’larını: elektronik, teknoloji, elbise, hediyelik, moda, güneş gözlüğü, parfüm ve kozmetik gibi alışverişlerde kullan. Hopi – Alışverişin App’i APK Android ile ayrı en uygun uçak ve otobüs biletleri için kullanabilirsiniz. Mağaza alışverişlerinde ister indirip yada çokca paracık kazan. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip Hopi’ye üye olarak alışverişlere ve kazanmalara başlayabilirsiniz.

Hopi Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boynergrup.hopi&referrer=utm_source%3Dindirvip.com