makromusic for Spotify Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

makromusic for Spotify Apk indir
  • Ücretsiz
  • Geliştiricimakromusic Inc
  • Dilİngilizce
  • Boyut41.7 MB
  • Versiyon4.0.7
makromusic for Spotify Apk indir

makromusic for Spotify Apk indir

makromusic for Spotify Apk indir, Android sevdiğin sanatçıların müziklerini paylaşabilir ve dinleyebilirsiniz. makromusic for Spotify ücretsiz ve eğlencelidir. Makromusic for Spotify APK son...

makromusic for Spotify Apk indir, Android sevdiğin sanatçıların müziklerini paylaşabilir ve dinleyebilirsiniz. makromusic for Spotify ücretsiz ve eğlencelidir.

Makromusic for Spotify APK son dönemlerde oldukça gündemde olan ve hatta en çok gençlerin kullandığı bir uygulamalıdır. Spotify bilindiği üzere dünya çapında ünlü olan bir müzik dinleme uygulamasıdır. Makromusic uygulaması ise Spotify’a bağlı olarak çalışır. Sosyal medya platformu gibi kullanılsa da aslında çok daha farklı özelliklere sahiptir.

Makromusic for Spotify Ücretli mi ve Nasıl Kullanılır?

Makromusic for Spotify APK Android uygulamasını sadece Spotify kullanıcıları kullanabilir. Spotify hesabı olan kişiler telefonuna Makromusic uygulamasını indirmelidir. İndirdikten sonra Spotify ile birleştirildikten sonra kişilerin bir profili oluşturulur. İsim, fotoğraf, genel bilgiler eklenebilir. Ardından Spotify üzerinden şarkı dinlenir.

Dünyanın tamamen başka bir yerinde makromusic for Spotify APK Android uygulamasına sahip olan bir başka kişi aynı şarkıyı dinliyorsa uygulama tarafından eşleştirme yapılır. Kişiler eşleştiği kişi ile iletişime geçerek konuşma başlatılır. Tamamen sosyal ilişkileri kuvvetlendirmek amaçlı olarak kullanılan bu uygulamada kişiler kendi tarzlarına uyumlu olan başka insanlarla tanışmaktadır. Uygulama içerisinde her mesaj atana cevap verme zorunluluğu da yoktur. Bu nedenle pek çok kişi tarafından kullanılan bir uygulamadır.

Makromusic for Spotify APK Android indir

Kayıt olmadan ve ücretsiz bir şekilde Spotify hesabınız ile bağlanarak kullanabilirsiniz. Müzikler hakkında paylaşım yapabilir ve yeni müzikler keşfedebilirsiniz. makromusic for Spotify APK Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Makromusic for Spotify Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makro_music.app&referrer=utm_source%3Dindirvip.com